Partaj

TRÖTT är de ord som beskriver mig vad jag är just nu... Var hemma själv hela helgen så i fredags blev de fest här, trevligt=)
Igår blev det tacos, film och biljard sen vidare på lite andra små bravader. Haha.
Mamma kom hem från kryssning idag också så med sig hade hon tuggummi, läkerol och toblerone. Mums :K Har sovit typ hela dagen, kommer somna skapligt tidigt ikväll också... Nej nu blir det dusch och sedan ut :)


Västerås

Ledig idag vilket var skiiitskönt.. Jag och mamma skulle skjutsa pappa till arlanda imorse, men så blev de inte utan han tog en buss från Västerås istället. Han ska jobba i norge i 2 veckor, kul för han då! haha..
När bussen hade åkt gick jag och mamma till stan: hitta en tröja, halsband och en grymt snygg klocka :)

Ikväller blir det mys med en viss snygging <3

<3

Har svenska nu, ska skriva en analys om en bok vi läst. Har inte ens läst klart hela boken och har ingen lust att göra de heller...
Har inge språk idag så slutar efter den här lektionen, ska träffa Emma och fika då sen blir det väl en runda på stan :-)

Blir troligen bio ikväll, sedan idol också.

<3

Halluuuu

Puuuh, nu är jag äntligen klar med min samhällsuppgift... det tog sin tid men hoppas de var värt det :-)
Skolan rullar på och på torsdag är vi lediga! Skönt. Imorgon ska jag träffa Emma vilket var vääldigt längesen nu. Måste se filmen "Flickan som lekte med elden" också, kanske tare imoorgon :)

Nu sitter jag här med blekning i tänderna, när jag är klar med den blir det att lägga sig på en gång. Puss

Fredagsmys!

Igår blev det idol och film, väldigt MYS! Hahaha sjukt idol är ibland!
Ikväll blir det iallafall käk med mamma hos några vi känner, sedan får jag se vart kvällen tar mig:D

Nu ska jag föna mitt löshår och börja fixa mig:*

Sjukis..

Kvällen igår var mysig. Vi kollade idol sen filmen next, bra film =)
Nu är jag i skolan, har samhällskunskap.. Och jag känner att jag börjar bli sjukare och sjukare, lagom till helgen va...
Får se vad som dyker upp idag, funderar på bio- flickan som lekte med elden. Men får see.


Tjena

Skolan idag som vanligt och så börjar jag bli sjuk också, ont i halsen och så..
Märkte nyss att min katt var borta så börja jag leta där han brukar ligga, de slutade med att jag hittade honom på balkongen. Mamma som råkat stängt ut han, haha:D

Ikväll blir det MYS till Idol ;-)

Never give up :)

Skolan idag gick suveränt, gick hem vid 2 för skulle sätta på emla kräm på min arm. Så nu kom jag typ nyss hem, har köttat ut min p-stav ur min arm.. Gone and out! haha..  Ikväll blir det idol med Madde tror jag :)

Här är en bild på min tattoo som kanske inte alla har sätt än, blir en till så snart som möjligt.





Så rätt...

Livet är för kort för att vakna upp på morgonen med ånger. Så älska dem människor som behandlar dig rätt, & glöm dem som inte gör det. Och tro på att allt händer av en anledning. Om du får en chans, ta den. Om det ändrar ditt liv låt den. Ingen sa att det skulle vara lätt, de bara lovade att det skulle vara värt det. Det kommer att komma en dag i ditt liv när du inser vem som verkligen är viktig, & vem som inte var och vem som aldrig har varit. Så glöm folk från ditt förflutna, för det finns en anledning till varför dom inte klarade sig till din framtid. När vi växer upp, får vi veta att även den personen som inte var meningen att någonsin göra dig besviken förmodligen kommer att göra det. Du kommer förmodligen få ditt hjärta sårat mer än en gång och det är svårare varje gång. Du kommer såra hjärtan också, så kom ihåg hur det kändes när du var sårad. Du kommer bråka med din bästa vän. Du kommer att gråta för tiden går för fort, och så småningom kommer du att förlora någon du älskar. Så ta för många bilder, skratta för mycket och älska som om du har aldrig varit sårad, eftersom alla sextio sekunder du spenderar är en minut av lycka du aldrig kommer få tillbaka. Skratta när du kan, be om ursäkt när du bör och släpp det du inte kan ändra. Kyss passionerat, spela hårt, förlåta snabbt, ta chanser, ge allt och ha ingen ånger.
Livet är för kort för att vara allt annat än nöjd.

Sean kingstooon

Jag har som vanligt inget roligt att skriva....

men här är en bra låt, Sean Kingston - Face Drop


1

Tjena. Ska väl försöka börja skriva lite här igen.
Skolan har börjat och de rullar väl på, skönt med lite rutiner nu då man har slappat extremt mycket på lovet ;)

Igår lyckades min lilla kisse hoppa upp på vardagsrumsbordet där det var ljus och bränna sig på sina morrhår, så nu är några av dom korta och KRULLIGA! hahaha stackarn..

Skola idag, skolkort var det också.. Sen slingade jag Elinas hår! Nu blir de mys ;)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0