Party

Nu drar vindögda lollo med sitt feeta axelsmycke på partaj hos emmsi ;) ha en bra kväll gott folk♥
  


Hallo!

Skoldagen gick snabbt och när jag väl var hemma så drog jag in mamma i letandet om att hitta någon som ville ha en snart 17-åring som au pair. Det gick sådär med tanke på att dom helst tar in folk som slutat skolan och jag tänkte mig bara några veckor i sommar sen! Men letandet fortsätter och jag hoppas på det bästa... En sak som är planerat i sommar är ju iallafall Alanya med Elina, Lina & Carro. Längtar såååå. Och längtan kom ju ännu mer när solen var framme idag :D Iiiih nu vill jag bara ha sommar!

Ska försöka plugga lite historia och ekonomi nu, historiainlämning på fredag och ekonomiprov imorgon. Puss


!

Sitter här och deppar lite.. Fyller om ca 2 veckor, okej fine. Men jag blir inte 18, inte 19 och inte 20 :( Vill ta studenten, jobba/plugga, bo i Stockholm, ut på krogen och allt vad det innebär när man är i den åldern..
Jag och Elina har iallafall våra planer och jag hoppas dom går rätt väg!
 

Låt aldrig rädslan av att misslyckas, hindra dig från att försöka



Bilder från fredag!

Blev ett x antal bilder men dom flesta är på mig och Ida inne på toan, haha!
Här får ni 3 iallafall :*
 





Dagens låt


Fira moii♥

I torsdags åkte jag med Fredda hem till honom efter han slutat jobbet. Kolla en as bra film men kommer inte ihåg vad den heter.. Igår var det bara att ta sig till skolan men dagen gick snabbt! Efter de åkte jag och pappa och fixade lite grejer och sen hem. Sedan kom Idababy hit och sen Elina. Vi fixade oss och så fick vi skjuts hem till Moa där de bjöds på tacos, musik och trevligt sällskap.

Fick skjuts hem av Elinas pojkvän och Ida följde med mig hem medans hon väntade på sin skjuts. Satt i köket och pratade med mamma och så tills hennes skjuts kom. De var en trevlig kväll så tack för den alla som medverkade♥

Ikväll vet jag inte vad som händer men lugnt blir det iallafall.. Är rätt seg från igår men med hjälp av oboyen jag drack i natt så mår jag inte så pjåkigt ändå ;)


Helg!

Äntligen helg. Om ett tag kommer min Ida hit och vid 6 kommer Elina också. Blir lite fix sen hem till Moa och fira henne eftersom hon fyller 17 den 22! Nu ska jag duscha en snabbis, för så dum som jag är tog jag i hårinpackning i topparna fast jag inte ens hade tänkt duscha håret -.- kan ju iof bara slöja topparna men...

Ha en trevlig kväll allesammans :*


hhfgcj

Var så sjukt trött imorse men det var bara att pallra sig upp och gå till skolan iallafall. Hade sjukt ont i huvudet så efter första lektionen kom pappa och hämtade mig! Vid halv 11 kom min brors farmor, kul att träffa henne för det var ett bra tag sen. Sedan har jag sovit, från 11 till halv 4 typ.. Nu mår jag mycket bättre men frågan är hur lätt jag kommer somna ikväll?!

Har även kollat lite på The reader som handlar om en 15-årig kille som blir kär i en vuxen kvinna. Vi läser den boken på svenska så jag laddade ner filmen så kanske jag slipper läsa klart boken också, hihih!

Nej nu ska jag fortsätta kolla på filmen och sedan plugga tyska, har prov imorgon!


Haiti

Ny version av "we are the world", åh vad bra den är!

Trötter

Somnade till sist igår, vid 2 tiden och upp vid 7. Är skapligt trött nu men de resulterar väl att jag somnar ikväll hoppas jag.. Efter skolan drog jag och Elina och tränade sen mötte jag upp Kim för att sola :) Nu har jag ätit och badat och snart kommer Kimsi hit, tror vi ska till rixan och köpa godis. Hur ska detta sluta?! Kommer se ut som en godis snart... Hihi!

För övrigt för er som inte visste så är mitt hår brunt nu. Är nöjd faktist!


If We Ever Meet Again


00:21

Åh, klart jag inte kan sova.. la mig vid 11 men nene! Ont i ryggen har jag också... Tur att jag har lite sovmorgon imorgon iallafall, 09.30.


Alla hjärtans dag!

Glad alla-<3ans-dag till er alla! Hoppas ni får en mysig dag♥


Holaa!

Vid 2 idag mötte jag Kim och hennes pojk vid badhuset så solade vi. Efter det träffade jag Elina så drog vi till latte och fikade och efter det så gick vi och tränade.. Körde lite kondition men sedan blev jag helt slut. Fick huvudvärk, blev varm och så. Så gick hem och åt sen sov jag ett tag!

Nu på kvällen har jag bara tagit det lugnt. Känns som det typ var 1 år sen jag bara var hemma på en helg och bara tog de lugnt, men rätt skönt faktist..




Surprise

Har gjort en sak som jag aldrig trodde att jag skulle våga göra...
Hmm! Hihi.

Sola&fika imorgon, får se vad dagen mer har att bjuda på.
Natti :*


tjolululu

Har väl iof inget intressant att skriva men ett inlägg kan jag väl slänga upp ett ändå, hoppas ni uppskattar.. Haha!
Skoldagen gick snabbt.. Hade matteprov, kändes okej men var surt för kom på efter att jag inte hade gjort klart en uppgift vilket var en VG-uppgift också... Efter skolan var jag bara hemma, pluggat å så. 
Nu dricker jag chailatte och tjockar godis!
Mår inge bra så blir inge skola imorgon.. Ont i käken-huvudvärk-halsont-vaaarm...
Eran dag blev säkert bättre nu efter ni läst mitt roliga inlägg? Neee tänkte väl de :D
Godnatt.


Trött, skola, skratt, möte, thaimat...

Rubriken säger en hel del. Skoldagen var ganska seg idag likaså min natt... Somnade inte förns 3. Försökte sova, kollade OC, försökte sova, läste, datan, lekte med min kisse och till sist somnade jag. Ungefär sådär såg min natt ut! Vaknade i lite panik runt 07.40 och skyndade mig att fixa mig. Väl i skolan hade vi en lektion vi inte haft på hela terminen så hade ingen aning om vilket klassrum vi hade och var även lite sen och Malin som har samma lektion som mig var hemma så där stod jag rätt vilsen, haha. Så jag började traska hem igen i snöovädret och gick tillbaka till skolan vid 10 igen. Har varit sjukt seg hela dagen men på håltimmen blev jag lite piggare. Blev mycket skratt och det gillar vi alltid ;)

Blev ingen tyska för min del utan gick på möte istället vilket gick suveränt! Efter de drog vi och åt thai-mat på den nyöppnade restaurangen här i stan, var gottigotti.

Nu sitter jag här och bara slappar, är fortfarande sjuukt mätt efter maten! Mamma och jag har kollat lite på studentlägenheter i Stockholm, är ett tag kvar tills det är dags att börja studera och troligen flytta men bättre ju tidigare man är ute. Har blivit medlem på en "studentsida" så nu står jag iallafall i kö. Så kommer jag in på någon skola i Stockholm sen så blir det alltså mycket lättare att få tag i lägenhet när man har ställt sig i kö några år innan...

Och förresten så blev det inge boka-om-våran-resa-till-2-veckor. Vi skulle alltså behöva avbeställa och boka en ny, och på bara de skulle vi förlora 1000 spänn vilket inte är värt...


Ikväll blir det stenhård pluggning med Moa och Elina.. Eller... Vi gör ett försök på att plugga iallafall ;)


Söndag

Igår blev med umgås med Moa och Cajsa, donkan sen till mig och och prata. Elina kom förbi en sväng också. Vaknade ganska sent imorse men har ändå hunnit med en del. Jag har STORrensat min garderob och mitt rum. Har allvarligt talat slängt runt 10 par skor. Men skönt att ha de rensat! Vid 5 drog jag och hårdträna och efter de blev det bastu med Elina och Therese.

Är helt slut efter träningen så nu ligger jag här i min säng med min älskling i knät( min dator om inte alla förstod?! haha)Blir att slå på en film och somna till den.

Förresten så pratade jag och Elina om att boka om vår resa till 2 veckor istället. Blir självklart lite dyrare och man får tänka att det även blir "fickpengar" till en vecka till... Skulle ju vara såå kul! Visar sig imorgon hur det blir. 
God natt på er :*


Lökfredag!

Nu kom jag nästan precis hem från en fika med Lina. HERREGUUD vad mycket vi hade att prata om, var sååå mysigt♥ Väntar på Cajsa nu som ska ta 6 bussen in, sedan drar vi till donkan där vi träffar Moa!

Slänger in en pppra låt :)


Helg

Blev inge laga mat igår. Jag och Elina drog och kollade basket SM där även Moa och fler var. Jag kan ju bestämt säga att jag inte alls kände mig hemma vid basketplanen vilket ledde till att vi var ute därifrån ganska snabbt! Jag och Elina drog och åt kebab sen till rixan och köpte lite godis och så blev det hem till mig ochfixade lite med naglarna, pratade och så.
 
Snart ska jag dra och träna och sedan hem och duscha och träffa min efterlängtade
 Lina jag inte sett på huuur länge som helst! Ikväll ska jag umgås med Cajsa och Mois. Hörs senare ♥


Life goes on..

Åkte hem till Moa igår kväll, blev lite fix med naglarna och tv. Somnade skapligt tidigt och imorse blev det lite stress, hann äta frulle i sista sekund tills det var dags att dra oss till skolan! Skoldagen gick snabbt som vanligt på fredagar, pappa kom och hämtade mig och vi drog till greken och käka.

Ikväll kommer mina tjejor hit. Blir att laga mat och kika film. Så skönt med fredag! Ha en bra helg allesammans<3 Jag återkommer säkert senare ;)


:(

Ibland händer saker som inte får hända. .
Vila I Frid Johnny<3


Tjollahopp

IMORSE var det meningen att jag skulle VAKNA tidigt och vara i skolan ca 07.55! Jag och Moa behövde göra lite tyska innan lektionen.. Men istället för att vara tidig så blir jag sen istället, fan vad trött jag blir på mig själv. Det är liksom inte första gången, inte andra heller. Skärpning Lollo!

Efter skolan har jag iallafall inte gjort ett skit och fy vad skönt det har varit :) Ingen träning idag, vilan var behövlig idag! Är helt slut. Har även försökt plugga lite matte men det går åt helvete rent ut sagt...

Vilket klaaaginlägg det här blev. Vi glädjer upp det med en grym låt!


Telephone



Stop callin, stop callin,
I dont wanna think anymore!
I left my hand and my heart on the dance floor.
Stop callin, stop callin,
I dont wanna talk anymore!
I left my hand and my heart on the dance floor.


Hahah faail


RSS 2.0