glad tjey

Fyfan vad jag är bra rent ut sagt! Har fått MVG på de allra flesta inlämningar och kommer få MVG i slutbetyg i Geografi vet jag redan nu, en kurs mindre att fokusera på och det känns skönt. Hade även muntligt idag, var inte tänkt så eftersom jag inte hade förberett mig så mycket men när jag väl var på lektionen så gjorde jag det ändå och fyfan vad stolt jag är över mig själv :) Har en hel del inlämningar att lämna in men eftersom jag har lärt mig att börja plugga i tid och inte vara i sista sekund så kommer det inte bli några problem alls, det är reslutatet för mina bra betyg den här termninen också.. UF-företaget är igång också. Jag och mina flickor ska dekorera block ljus som vi ska sälja. Jag och Cajsa ringde måleribolaget och frågade ifall de kunde sponsra oss med en tapet till vår monter, och visst kunde dom de..så nästa lördag står vi här på Ullviskolan på öppet hus i hopp att få några ljus sålda, så kooom & köp :) Avslutar denna bra dag med dans<3

*

Teorikurs idag och fick med mig mycket vett i skallen hem ;) nu har jag nyss skickat in geografin med källkritik, fan vad skönt det känns! har nästan gjort klart filosofin som är om ifall jag tycker vi ska ha aktiv dödshjälp eller inte, fördelar och nackdelar och så vidare.. Känns sådär att man måste plugga på lovet men välkommen till samhäll. Nu ska jag och mamma kolla på värsta pojkvänsakademin, vårt favoritprogram tror jag :* Förresten, har blogg.se blivit cp eller är jag efterbliven? kan inte lägga upp bilder på ett normalt jävla sett! fattar nada.... :-)

tisdag

Fick äääntligen hem min 120 palette igår som jag väntat på i över en vecka, YES tänkte jag...när jag öppnade den så var locket sönder, så tippat. Så ska skicka tillbaka den idag och hoppas att jag får den innan fredag, lagom till helgen :) Igår myste jag bara med bebisen. Åt chili nam nam, var ute och gick och sen gick vi hem och kollade film och somnade gott sen.. Nu har han dragit och jag ska snart hoppa in i duschen, sen ska jag och Emma mot körskolan :)

RSS 2.0