Bio

Avatar :) Grymt bra film!


Hejhej!

Igår mådde jag som jag förtjänade från fredagen så blev en extrem slappardag! Fram mot kvällen blev det umgås vilket var sjukt mysigt.. Sedan vid 9 var Ida hos mig och väntade. Simon kom vid 12 och då kollade film.. Jag och Ida höll på att slockna efter kanske halva filmen medans Simon redan hade somnat för läängesen ;) Så jag gick och la mig i mammas rum medans dom sov kvar i min!
Imorse kom Ida in i rummet vid 10, vi gick upp och åt frukost sen hann vi inte med så mycket mer tills dom blev hämtade.

Jag drog iallafall och tränade efter de med Elina, hård träning blev det idag! Hem och käka, badat och så.. Nu sitter jag här och äter avocadooo. Senare ska jag och Therese sola. Vi delar solarium vilket gör det sjukt mycket billigare och då har man heller inte tråkigt under tiden för då har man ju någon att vara social med, haha!



:D

Oj.. kom på att jag skrev att vi ska till Alanya den 14 augusti. Skrev självklart fel så rättar alltså till att vi åker den 13 augusti! :D Haha careeeebox igen eller?


Tjooo

Igår blev det lite party hos Amanda. Hon hade lite födelsedagsparty eftersom hon fyller 18 år snart :) Vi åt pizza och sen blev det lite ölspel och så..
Kvällen blev tidigt, drog redan vid 12 men trevligt var det! Kom inte hem förrens halv 3 och somnade inte förrens 4 kanske.

Imorse vaknade jag halv 11, gick upp och åt lite frukost sen gick jag och la mig igen. Vaknade vid 3 igen?! Men orkar verkligen inteee vara trött ikväll så den sömnen behövde jag ;)

Nu väntar jag på käk och efter de ska jag troligen till gymmet. Mitt huvud accepterar det egentligen inte men det ska nog gå fint ändå, haha. Ikväll ska jag bara ta de sååå lungt!


Alanya 2010

Åh vad segt de var att gå upp imorse, är så van med sovmorgon men idag började jag 08.15 och tisdagar är vääärldens tråkigaste, segaste, längsta you-name-it dag! Sa jag längsta? Vi slutar halv 3 iof men ändå, tisdagar suger..
Som vanligt så plockar ni väl ner detta intressanta samtalsämne i er carebox va? haha!

Blev hem en snabbis sen drog och tränade, detta träningspass blev inte lika hårt som vanligt.. Kändes snarare som jag var på en relaxavdelning, låg typ på golvet med Elina och softade tiden då vi egentligen skulle tränat....

Men över till något helt annat! Jag och Elina har beställt resa till ALANYA, världens roligaste partyställe. Vi åker den 14 augusti, även om det är ett tag kvar så ska det bli sjuuukt kul! Finns även ett till antal tjejer som vill åka, så hoppas resan passar så dom också kan haka på.

Imorgon börjar jag 11.40, skönt! Nu ska jag byta om lite, göra chailatte och slå på en film.. Ha en bra kväll :D



Tja!

Idag i skolan hade vi "förberedande prov" inför nationella. De gick åt helvete och de känns sååå surt :( Lär oss ingenting på engelska lektionerna och engelska vill man ju vara bra i, aja...
Efter skolan drog jag hem en sväng sen drog jag och tränade, har kommit igång riktigt bra nu! Nu har jag duschat och ätit så nu blir de bara att vänta på PARADISE. Hur kan ett sånt egentligen uselt program vara såå bra? haha.

Langar in en video på söta Justin Bieber, så duktig han är :)


Natthumor

Kolla hela ;)

So yesterday

Nu när klockan är mycker så sover jag iallafall inte?! haha aah så är det ju alltid såklart. Har fixat mina naglar lite, som är alldeles för korta :( måste låta dom växa nu!

Lyssna och njut


Söndag

Min dag har bestått av:
h&m (köpte stentvättade jeansleggins på barnavdelningen, 149:- )
träning (kondition 1 tim, lite styrke)
käk
dusch

Nu längtar jag bara tills klockan går lite snabbare, så jag kan sova! är sjukt seg.. Har en rätt tråkigt nyhet att komma med också :(



Studiebidraget kommer alltså inte höjas vilket jag och vissa andra hört, kul....


Födelsedagsfirande och party!

Igår bjöds det på fest, mat och efterrätt hemma hos Lina. Lina och Elina hade födelsedagparty och det lyckades dom med ;) åt god mat och drack gottii med mycket skratt, musik och prat :) Vet inte riktigt när kvällen slutade? men kul var det, så tack alla för den bra kvällen!

Imorse vaknade jag av en SJUKT KATASTROFAL HUVUDVÄRK! Efter att ha tagit ipren, fikat och vart ute så är huvudvärken äntligen borta :D Jag och mamma gick iaf och fikade sen drog vi oss till H&M, båda hittade lite smått & gott =) Köpte en svart kjol och en vit tröja! Nu ska jag snart ta mig ett bad men ska göra lite chailatte innan de. Sedan gå till Elina där det bjuds på lite tårta, får se vad kvällen tar mig/oss sen.

Njut av dom "roliga" bilderna och ha en bra lördagskväll :*







:*

Är hos Therese med henne och Fredda, jag sitter här vid datorn och dom kollar lite film. Ska sova snart, men börjar 22.20 vilket är sjukt skönt :D Idag fyller Elina år, 17 bast. Grattis gumman!
Imorgon blir Lina 18 heeela år, grattis till dig<3 Blir att fira dom imorgon, äta tre-rätters och parta loss ;) Är taggad till tusen, sitter här i min ensamhet och lyssnar på tagglåtar, haha.


Tjingeling

Skolan gick suveränt som vanligt. Med mina bästa brudar i klassen så går dagarna fort. Idag har dagen bestått av SKRATT. Jag har fortfarande kramp i käkarna och träningsvärk i magen kommer troligen imorgon ;) Blev käk på latte med tjejerna och sen en liten titt på stan. Sedan hem och skrivit jobbansökan, nu jävlar ska jag ha jobb!!
Nu får vi hoppas på det bästa. Kollade lite på barnflicka i Sthlm, men såklart skulle man vara 18+ och helst ha körkort. De får bli när jag blir äldre, fast typ i USA då eller nått. Haha dreaams!

Nu vill jag ha sommar, fyfan vad underbaaaart.


Bästa låten, från filmen "Snabba cash".


Monday

Försov mig imorse. Började halv 12 och slutade halv 2. Nu väntar jag på mat.. Ikväll blir det stenhård träning igen. Mina dagar är väl inte så händelserika nu för tiden. Blir mest att umgås, skola och träning. Man kan inte alltid ha allt för roligt ;) Men på Fredag blir det paarty. Elina och Lina ska firas<3

Förresten så ska studiebidraget höjas till 1400, hur braaaa?! :D

Käk nu. Skriver senare, och då troligen med ett liteee roligare inlägg, mohah!
Det är ju kul att mina besökare håller sig kvar iaf :k



Söndag

Igår gick jag och Therese hem till Elina och kollade Singing bee och PH, körde även lite kort och bara pratade. Trevligt! Igår somnade jag sent och gick upp sent. Jag, Elina och Therese drog iallafall och tränade. Har tränat hårt flera dagar i sträck nu, det börjar ta kol på min kropp så måste nog vila en dag eller två.. Är sjuukt trött nu, längtar bara tills jag får lägga mig. Innan de ska jag kolla "I En annan del av Köping". Skola imorgon, känns rätt okej ändå :)


Idababe :)

Skolan gick bra, började 20 över 10 och slutade kvart i 2. Drog och tränade med Elina sen mötte jag Ida som jag inte har träffat på 100(?) år. Träffade Fredda en supersnabbis sen gick vi till kina och åt, muuums! Efter de hem till mig, körde lite kort och så kollade vi på Let's dance :) Jag satt och tjockade för mig själv medans Ida åt äpple och annat nyttigt, tänk om man gick i hennes fotspår! haha. Nu har hon iallafall åkt hem, jag är trötter så tror jag ska ta ett bad sen lägga mig. Jag ääälskar lugna helger, ibland iallafall... ;)


Donnerstag ;)

Igår kväll kollade jag på Ratatouille, ni vet den där filmen om en råtta/mus som hjälper en kille som är kock? Svin bra är den ju.. Vid 9 blev jag sjukt trött så jag stängde av filmen när den gått kanske halva sedan somnade jag, sjukt ovanligt att jag somnar så tidigt. Brukar alltid bli 12-1 för mig, men det var behövligt.

Gick upp vid halv 9 och skoldagen gick ganska snabbt. Fikade med mina bruds på latte vilket inte är allt för ovanligt, sedan tog jag ett konditionspass på gymmet. Jag har fortfarande sjukt ont i ryggen så kan inte börja köra styrke än :( Är rätt slut nu så nu ska jag dricka lite te och köra kort med mamma sedan ska jag kolla klart på Ratatouille och sova.

Imorgon kommer Ida baby, blir att käka efter jag mött henne på station och sedan bara ta de lugnt och kolla Let's dance. Mys! <3

Nighty


Tisdag

Imorse hade jag sovmorgon till 10.10 men jag gick upp 7! Skulle till sjukgymnasten på grund av min rygg, hon "knäckte" den och jag fick några övningar med mig hem så nu hoppas jag att ryggfan ska bli bättre så jag kan börja träna igen, och ens kunna böja mig normalt. Efter det mötte jag Elina och så tog vi oss till skolan, ganska skön dag idag även fast vi slutade halv 4. Efter skolan gick jag och käkade på latte med Elina, Moa och Eve och sedan blev det en liten titt på stan. Nu ska jag möta Therese på en promenad innan PH börjar, lääängtar :D


Skola

Skolan gick sjukt fort! Började halv 10 och slutade halv 2. Man kan alltså säga att måndagar är ganska okej.
Vår bästa underbara so-lärare som vi hade förra terminen har slutat, tänk att man kan tycka om en lärare så mycket alltså..
Men nu har vi fått en ny, GUNNAR! Tror han blir bra han med ;) Tror denna termin kommer gå sjukt snabbt, tummen upp. Har förövrigt pluggat matte nästan hela dagen, det gick faktist bra och jag känner mig duktig för en gångs skull.

Fick nå ryck att börja dansa idag. Har ju dansat jätte länge förut men av nån anledning slutade jag och nu har jag inte gjort det på länge.. Dansverkstan känns sådär, drygt att åka till Västerås varje gång men det är ju iof en bra "dansskola" så jag antar att de är värt ändå. 


JOBB

G-E       M-I-G       E-T-T       J-O-B-B!!
Mitt nyårslöfte är iallafall att hitta ett.. :)


Västerås

Skulle ta halv 12 tåget idag men det var försenat till 20 över 1, kändes sådär.. Iallafall, hittade två tröjor och örhängen. Inte alls mycket men det får räcka för ett par dagar :) Blev god mat på spicy och tåget hem vid 4. Nu har jag bara tagit ett varmt bad och suttit här och tro det eller ej, jag har städat mitt rum lite också!
Halv 9 blir det att kolla på "En annan del av Köping" - Köping stolthet ;) hahah. Blir även att beställa hem pizza, och lägga mig tidigt i säng! Tagga för skola...

Vill ha -


hihi

Nu går jag och Therese hem till mig i denna jäkla kyla!! Blir upp tidigt imorgon.
Vi drar till Västerås för lite shopping, + Elina.
Sov gott.

NATTHUMOR:

Haha..


Daddiicool

Hej igen. Här sitter jag med papper i näsan och har precis blodat ner min vita tröja, jag blöder alltså näsblod! Inge ovanligt.. Det blev iallafall en promenad med Elina i det sjukt kalla vädret sedan gick jag förbi pappa. Vi har spelat yatzy och ätit lite. Nu sitter jag här och diggar musik, ska väl snart över till mamma och fräscha till mig lite.

För er som inte har hört den här, lyssna på den:


Lördag

Igår fick jag besök så det blev lite filmtittande och prat. Dom drog vid halv 4 och efter det slocknade jag på en gång. Idag sov jag ut, länge.. Låg i sängen och drog mig till 1, halv 2 innan jag orkade gå upp. Har ätit frukost och duschat.. Ska börja fixa mig lite sen ska jag höra med Elina om hon vill ut och gå i de här kalla vädret! Men har men rätt kläder i rätt väder så slipper man frysa ;) Ikväll ska jag bara ta det lugnt, får se vart och med vilka..

Inte långt kvar till skolan börjar, känns sådär :/

En rätt bra låt, iallafall texten:

Brr

Nu är jag hemma efter en trevlig kväll med Elina, Eve, Hanna och Lelle :) Kylan ute är ju inte att leka med men nu sitter jag och värmer mig med min FORTFARANDE NAMNLÖSA katt i famnen, stackarn.. Haha.

Kolla denna vidriga video, eu!

 

Fredag

Tjobrä snorungä ;)
Igår fick jag lite besök och det blev snack och tv-tittande. Somnade vid halv 4 och idag har jag bara legat, har sjukt ont i ryggen men nu är det lite bättre.. Ikväll blir det att umgås med mina bruds hemma hos Hanna! Let's dance - prat - skratt (Y)

Ha en bra fredag allihopp :)

torsdag

Drog och fikade med Hanna&Elina vid halv 5. Köpte endast en cola men bestämde mig sen att köpa baguette med avokado&kyckling vilket var sjukt gott :D carebox igen va? Jaja, sen drog vi till Therese där även Kalle va. Blev bara massor med snack, trevligt som vanligt. Snart får jag besök sen sova..

Här kommer några bilder från Hanna som jag tog från Eves blogg (som vanligt)!
 
Jag spankar Hanna, hahah



Lite av Carro, Lorran, lite av Frida, Jonas, Robin och Hanna :-)


7 jan

Var ett tag sen jag skrev.. Nån som bryr sig? Nee tänkte väl de ;) I tisdags blev det party hemma hos Hanna som fyllde år, blev hemgång redan vid 12 och det var väl en helt okej kväll med ölspel och singstar.. Igår mötte jag Madde och så sov jag hos henne, vi somnade halv 4 och det var rätt segt eftersom vi skulle upp 9 imorse. Hade tid hos frisören kvart i 11 så nu är jag nästan brunhårig, eller bruna slingor i iallafall! Blev nöjd, är så sjuukt trött på utväxt och det slipper jag lite mer nu iallafall.
Ikväll får jag se om det kanske blir bio, Avatar. Visar sig. Är ju inte långt kvar till skolan börjar, känns ju sådär :/


Nytt år då!

Nyår är överskattat men det var kul till en början. Emma käkade som sagt mat med oss, kött&potatisgratäng och chokladpudding till efterrätt. Fick skjuts hem till Elina sen där det blev party. Vi började bara tjejer sen kom killarna vid 9. Bra musik och trevligt hade vi. Vid halv 12 så drog alla ner till torget, blev att säga gott nytt år till nära och kära sedan vidare på efterfest vilken inte var lika kul. Men de som var minst roligt var hemvägen, med nylonstrumpbyxor&höga klackar i världens kallaste väder var ett rent helvete, hahah.. Sov iallafall hos Emma, vaknade slitna... Drog till big inn och köpte ananas, godis, cola osv och slappade hela dagen :)

Idag drog jag, Elina och Emma och fikade, mysigt! Drog även en snabb träning på gymmet, den bestod på ca 20 min innan min rygg sa emot.. Orken fanns ju inte riktigt heller om jag ska vara ärlig ;) Får se vad som händer ikväll, blir FILMkväll iallafall. Nu är det iallafall nytt år och även nya möjligheter ;)


RSS 2.0