Måndag

Lovet är igång! Känslan att få sova ut hur länge man vill är ju underbart :) på väg hem från Arboga nu..ska hem och duscha och så sen till körskolan.


Höstlov

Höstlovet är så välkommet ;) Är i skolan just nu.. Slutar halv 4 och efter de blire shopping i antingen Örebro eller E-tuna! Sen tar jag loooov. Mys med älskling idag och imorgon taggar vi rääätt jävla hårt för då testar vi Hotel Scheele!

Montag

Jag som tänkte göra mina inlägg lite roligare med bilder men icke, bloggappen vill ju inte det och har ingen ork att lägga in mobilens bilder på datan :-( Skola idag och efter det gick jag och mamma handledarkursen..efter omständigheter så är det äntligen klart och bättre sen än aldrig :) Nehe, nu ska jag lägga mig i sängen och orkar jag så ska jag även plugga! Hade en grym motivation till skolan i början men den börjar lägga sig lite nu...men de gör bara höstlovet mer välkommet! pooss

Tjäna pengar på de du gör på internet

Som rubriken lyder.. genom att bli medlem får du 20 kr, när jag sedan gillade deras sida på facebook fick jag 25 kr till.. När man kommer upp till 200 kr får man ta ut pengarna själv, de ni ;) testa ni också: http://www.plusikassan.se/index.php?advertiser=43533

Jdksj

Jag utser mig själv till världens sämsta bloggare, men de ska de bli ändring på.

Jaha, igår var det tänkt att vi skulle åka och köpa balklänning..jag fick ansvaret att kolla vilka affärer i Eskilstuna jag ville kolla i och även stängningstid. Dum som jag var kollade jag upp när de stängde precis innan vi skulle åka, dem stängde 2 och klockan var då 12.. Kändes inte värt att kolla på balklänning på sån liten tid. Efter lite tårar åkte vi istället till Västerås och shoppade istället.. Fick med mig tröjor, jacka, mössa, leggins, och en lila hårfön. Fränt ;-)


Födelsedagsfirande och utgång

"Längesen jag bloggade nu".. Så börjar väl mina inlägg nästan varje gång ;) men har laddar ner bloggappen så ska väl försöka blogga mer ofta från mobilen nu, mest för Linns skull ;)

Gårdagen var väldigt bra :) Cajsa fyllde 18 så hon bjöd på god mat och efterrätt hemma hos sig. Vid 11 åkte vi in till stan och gick till b&s. Hade mycket trevligt! Jag och baby gick hem och somnade vid 4..

Idag var det slitet..vaknade och gick och käka lunch på stan och nu är vi i Arboga. Ska kolla lite film sen kommer jag somna gott. Börjar 11.40 imorgon och det känns ganska bra på en måndag:D


RSS 2.0