BzjKajsjs

Vart vaken hela natten, åkt flotte, grillat, druckit vin på balkong, donken, myst på malmön, åkt skoter och umgåts med underbart folk/familj, spelat fotboll, legat på en gräsmatta mitt i natten. Så har min vecka sett ut! Idag är det fredag och jäklar vad jag ska njuta av helgen.


Dbdjsksbbs

Haft en underbar sol & bad dag idag! Åkte hem och sen till gillet där jag typ vart hela kvällen! Hjälpt Matilda att jobba lite ;-) Under den tiden hann jag ta sönder ett glas och tappa en HEL grogg på golvet, min vanliga otur! Karma från Gud antar jag..

Åkte till donken och va där ett tag och nu är vi hos gurra och kollar film. Blir väl att va här ett tag till. Söndag imorgon, helgerna går såå himla snabbt.. :( Puss


Karlskoga

Har de bra i Karlskoga med bästa mamma! Blir bog hemgång idag!
.. Utgång/mys?! Hmm :-)


Vskajsjaj

Fredag imorgon, wop! Ska nog till Karlskoga i helgen där mamma är just nu, hos min moster och co. som är bortresta just nu. Annars så börjar väl livet vända lite till det bra igen, tänker jag på att Thailand så känns ju allt ännu lite bättre.


Namnam

Igår blev jag bjuden på proteinpannkaka med jordgubbssmak, 5/5 toasters! Kollade på Flight sen, mycket bra film :)

Jobb idag och sen doktorn som gick miicke bra! Hängt på malmön med Becca några timmar och nu är jag, Linn och Amanda vid fågeltornet och myser! Hem och sova snart och tagga om för jobb imorgon.


Djsksjsjj

Sitter i bilen i min ensamhet på jobbet och äter frulle! Doktorn efter jobbet sen ska jag bara hem till mamma, och bara vara.. Depp hej. Skulle bara vilja bort här ifrån, NUU!

Är så jäkla glad och tacksam över alla människor jag har runt omkring mig och som bryr sig så mycket om mig vad det än gäller, familj, vänner, arbetskamrater och chefer! <3

Ha en bra dag alla :* Puss


Ksksvsjskzk

Inatt när jag skulle hem och precis skulle sätta in nycklarna i dörren så kommer det en kille springandes emot mig och tar strypgrepp på mig och säger att jag ska släppa mina saker (väska och mobil) men jag håller hårt i men då tar han i ännu hårdare så då är jag tvungen att släppa.. Åkte och köpte ny mobil idag och får troligen inte ut något på försäkringen heller kuul... Äckliga människor det finns.

Förfestade iallafall med kartellen igår wihoooo hahah men kul kväll iallafall trots allt. Nej nu ska jag mysa med Becca och Sandra. Puss på er <3


Mammas vernissage


Right when you thought you had me, baby you just lost someone

Hej sliten tjej! Haft ont i huvet hela dagen så bara myst med mamma, sen kom Therese en sväng..körde lite folk och nu ligger jag snart däckad här i sängen med min lilla bebis! Ingen sovmorgon imorgon icke, ska på mammas utställning <3 natti


Beautiful life

Blev allsång på skansen i tisdags. Sjukt mycket folk så vi drog till Grönan nästan direkt..och tro det eller ej men jag som är livrädd för karuseller åkte för första gången FRITT FALL :D säger som Linn, kändes som man var död i några sekunder..fler karuseller blev det och kul hade vi!

Jobbelijobbat med Emmsi idag! Stressigt men vi klarade det fint ändå ;-) Efter jobbet mådde jag inte alls bra så jag får långhelg jag..

Har inget roligare att komma med just nu, time tooo sleep! Natti <3


Underbara dag

Fredags blev det mys med Tessan, kul som alltid <3 Lördags åkte vi till powermeet, att kolla på fulla människor är alltid kul ;) blev donken sen, hämta från Munktorp och så häng med Sandra en sväng där på natten! Och idag har det vart en bra dag, solat, åkt skoter, umgåts med alla möjliga bra människor, donken och så avslutades denna helg hos Matilda ett tag! Ångest för jobb imorgon som aldrig förr men man blir ju alltid pigg och redo när man väl är där..

På tisdag ska vi iallafall till Stockholm igen, allsång på Skansen, Medina ska dit..wopwop! Nehe, sova dom här få timmarna som är kvar tills man ska upp igen ;-) godnatt!


Never trust a man cause they all hungry

Vart helt död senaste dagarna på grund av dålig sömn ja så sov 4 timmar igår, piggnade till lite så jag och Sandra åkte och handlade lite, sen donkan och till sist hamnade vi på ballen! Var över en vecka sedan vi sågs, rekord...men mysigt var det <3 Idag fick jag åka iväg själv på jobb, finns ingen micro så har ingen aning hur jag ska göra...fryst matlåda njaaa ;) och lär ju inte åka iväg med bilen med tanke på mitt lokalsinne, då hittar jag nog aldrig tillbaka.

Fredag idag iallafall fyfan vad jag är värd helg nu! Therese kommer och myser och sover kvar ikväll, laga mat, kolla film, måla naglarna, ansiktsmask ja en riktig tjejkväll ska vi ha ;) annars så rullat allt på, jobba hela hela hela sommaren men det gör mig ingenting för i vinter drar jag! Puss <3


Wopwopwop

Kryssningen var jätte rolig! Buffe, karaoke, dans, massa goda drinkar och sol på däck! Hoppade av bussen sen direkt i Hallsta, förfestade hos Maria sedan ut på öltältet, pitchers och pluto :) Annars så rullar dagarna på som vanligt med jobb! Igår åkte vi och kollade på allsång på Skansen, mycket trevligt :-) när jag kom hem träffade jag Matilda som äntligen är hemma från Magaluf! Somnade 5 inatt och gick upp typ 6, så sovit en timme..pigg tjej! Som tur är så är jag liftvakt så här ska jag sitta hela dagen i solen! :D


RSS 2.0