partyy..

..igår hos elina, men inte för min del. låg för det mesta i sängen för mådde inte alls bra :/ och idag mår jag inte bättre heller bra så jag och pappa åkte och köpte godis, dricka glasss och så hyrde vi film "edge of darkness", så nu har jag kollat på den och tjockat sen somnade jag 3 timmar..mår liite bättre nu men ska äta lite nu sen lägga mig och slappa igen! tur att en viss sötis snart kommer och håller mig sällskap <3

fuutjfjy

somnade 6 imorse så har typ sovit halva dagen idag...sötis kom vid 3, har bara tagit de lugnt.. han har lagat mat, och sen har vi hyrt och kollat film och snart ska vi sova..



blablaaah

igår kom de folk hit och rökte vattenpipa och så, sköön kväll :) vaknade vid 10 idag och kunde inte somna om så nu är jag trött men skönt att vakna lite tidigare ibland..håller på och gör slingor i håret nu sen vid 1 ska jag till booga!


sool

äntligen lite sool ute igen, skönti! idag har jag varit och lunchat med lina sen kollade vi runt lite på stan..nu kom jag precis hem och ska snart ut och springa med therese och ikväll blir det chilla här med några med lite vattenpipa och så.

ny rrresa till alanya är äntligen beställd också, 13 augusti. känns skönt och kommer bli grymt SKOJ!


dsagthgadf

snart ska jag iväg och jobba och effter det blir det dusch och fix sedan bär det av till elin på lite förkrök sen till moa som har party! skulle egentligen jobba tidigt imorgon vilket skulle innebära nyktert för mig ikväll, men jag bytte dag att jag skulle jobba idag istället så det blir inte lugnt för min del ikväll iallafall ;D ciaoooo


tjollahopp

igår blev det lite grillning och prat, fast jag grillade då inte för de var jag för mätt för ;D sen drog vi till donkan en sväng sen drog jag amanda och emma hem till emmas bror och kollade film.. in the mix hette den som usher är med i, den var på engelska utan text men de gick galant att förstå iallafall vilket är rätt stort för mig ;) jag och emma somnade vid 2 kanske och när vi vaknade åt vi frullebulleee sen drog jag hem och fixade mig.. snart ska jag möta tjejorna på en fika sen ska jag iväg och träna, får se vad som händer efter de! pooosss


hghgf

jobb 10.00-15.00, tränat och nu ska jag hoppa in i duschen sen fixa sig lite, möta emma och köpa kött sen ska vi grilla några stycken :) fiiint väder de gillar jaaag!



jobbijobb

jobbade idag 10.00-15.30 och sedan drog jag och tränade! snart ska jag hoppa in i duschen och fixa mig lite.. blir lugnt ikväll för ska upp 10.00 imorgon med och jobba... slänger upp någraaa bilder från båstad ;) alla är inte allt för fina men!












:)

sökte jobb för några veckor sen och idag fick jag jobba där för första gången.. gick faktist bra, bara att kassan är lite svår och så men ska dit imorgon igen och flera dagar och lära mig lite mer så jag kan få jobba mer sen! :) efter jobbet drog jag och tränade och nu är jag bara hemma.. får se vad som händer ikväll, tror jag ska träffa therese. bilder från båstad kommer sen förresten :)


fgasg

min uppdatering är sämst men har roligare saker för mig.. ;)

i måndags kom jag, elina och hennes pappa till båstad! bodde hos hennes farmor och farfar och kom hem vid 00.00 igår. har haft suuuper mysigt där! synd man bara inte kom ut på krogen men var trevligt ändå att sitta på stranden och dricka lite, sola, bada och bara chilla..(och titta på alla snyggga hus, bilar, båtar och brats) hahah!

somnade vid halv 5 igår och upp vid 11 imorse och drog och tränade, sen drog jag och pappa till e-tuna och hälsade på farmor där typ hela släkten var sen drog vi till västerås, käkade och kollade runt lite! ska bara ta de lugnt nu sen ska jag träffa amanda och emma, blir nog att dra en donken vaa ;)

aja, börjar jobba om en vecka vilket kan ta sig! får pengarna i september och behöver dom inte ens då, eller pengar behöver man väl alltid men känns inte som de är värt.. oh den 28e blir det beställa ny resa till alanya med tjejorna och efter resan så börjar skolan.. saknar min baby ciaaao


RSS 2.0