Password

Då var det söndag igen! Hade jätte kul i fredags, seg på lördagen så det blev bara att ta det lungt hela dagen. Madde och Johan kom över ett tag. Idag har jag legat och dehat i sängen lite med Linn och nu är jag med pojken min<3 har kollat på talang sen blir det film och kanske en fika på donken!

På grund av att vissa människor lägger sig i lite för mycket i ens liv så kommer jag sätta lösenord på den här bloggen om några dagar, så dom som vill ha det får fråga om det nu innan jag fixar det :* pussss




Några sanningar..

om mig själv..

* Jag blir törstig av lepsyl
* Ska jag ha uppsatt hår (toffs) måste jag alltid kolla mig i spegeln och se hur det ser ut i profil
* Jag är jätte lätt skrämd. Det är inte bara en gång jag börjat gråtit för jag blivit så rädd.
* Jag är beroende av min mobil.
* Jag är duktig på att oroa mig för saker i onödan för sen när det väl gäller är det inte så läskigt som jag trodde. 

En till sanning är att jag sitter på jobbet och försöker komma på fler sanningar men kom inte på någon mer nu :D 

No time

Godmorgon och hej säger vi till det underbara vårvädret :D Haft fullt upp i flera dagar nu! I onsdags shoppade jag och Sandra, hade ont i magen efter allt skratt. I torsdags fyllde jag år, blev firad på jobbet och när jag kom hem så låg det blommor, presentkort och en nalle på bordet från min bebis. Presentkortet var på hedmans hudvård precis vad jag ville ha, så nu har jag köpt exuviance som jag ska testa mot huden! :-) Jaja min födelsedag var perfekt, familj och släkt kom och avslutade kvällen med min älskling såklart. 

Fredag var det begravning och sagt hejdå till farmor..det var tungt men nu har hon det bra med dom andra änglarna. Efter begravningen ska pappa köra mig, jag råkar se kattburen (som mamma vart så noga med och sagt till pappa att jag inte ska se) och får i samma stund reda på att min bästa kisse inte finns längre så dagen var inte bra alls meeen väl uppe hos Therese sen kom alla andra bästa tjejer och jag hade en grym förfest och kväll på Harrys! Annars har helgen vart lugn med bakishäng med tjejerna på latte och ute i det fina vädret, en kväll hos Sandra och så har jag bara myst med min bebis. Även träffat Madicken, igår var vi på dollar store sen fick jag se hennes och Johans fina lägenhet i Kolsva! Precis vid vattnet så där blir det nog fina kvällar i sommar. 

Nu är jag på jobbet, ska köpa vaxdukar och fixa lite här inne i matrummet! Blev ett rätt rörigt inlägg meeen jag gör detta mest för min egen skull för att sen kunna kolla tillbaka vad som skett i mitt liv ;-) pussilago 









Hallådär

Nu var det ett tag sen! Så vad har jag gjort.. Fått en ny hårfärg, umgåtts med alla mina bästa och min baby såklart, kollat vampire diaries, jobbat och allt som hör vardagen till! 

Jag har även förlorat min bästa farmor :( Jag var själv i rummet med henne när hon tog sitt sista andetag. Men känns bra att hon fick somna in på ett sånt fridfullt sätt! Så på fredag är det begravning i Eskilstuna... 

Annars så fyller jag år imorgon, 21 är väl ingen ålder att hurra för egentligen. Åldern gör mig bara mer stressad till att börja plugga men what to do när jag ännu inte vet till vad... Får lite gäster imorgon och resten på söndag och på fredag ska jag ut med alla mina bästa flickor på Harrys i Etuna där Medina också ska spela! Kommer bli grymt :) 

Fin jobb hela veckan! Målar väggarna i matsalen här på Yara så nu ska jag fortsätta med det. Pussilago :*





 

RSS 2.0