mysis

skola idag, gick på en lektion orkade verkligen inte gå upp imorse så..efter de drog jag och elina och käkade på stan sen kom matilda också, kollade lite på leksaksaffären eftersom de blir halloween party på lördag;-) sen drog jag & matilda och solade..nu är jag hemma och elder kommer snart, ska nog dra och hyra film trorja. beeeck! har blivit fast för dom filmerna..

jaha lov snart, fast känns ändå inte som man kan koppla av eftersom vi har historiainlämning direkt efter lovet som jag inte ens börjat med! sen har jag boklogg att göra som egentligen skulle in i fredags, tyska som skulle in i torsdags, engelska muntligt nu på torsdag, samhällsinlämning på fredag...har säkert glömt något, som de inte räckte liksom(!)

sommar kom tillbakaaa


arboga

i fredags drog jag hem till e och myste..sov där och vid typ 12 träffade jag ida, fikade och så sedan kollade vi runt lite i arbogas måånga bra affärer;-) drog och åt sen hem till henne, hon fixade sig för hon skulle på avslutning med laget och så hann hon med och klippa mig också! sen drog jag hem till sandra där massa fler bruds var, blev massa snack, spel och heta linjen..haha! sen hem till e och sov, somnade typ halv 4 och vaknade rätt tidigt så är rätt seg nu! mamma hämtade mig iallafall sen drog vi och käka donkan så nu kom jag precis hem. måste plugga lite sen träna, och ensam mamma söker ikväll förstås!


gjhdfgjd


fredag

orkade verkligen inte gå på företagsekonomin idag så blev sovmorgon för mig..hade historia prov idag, muntligt och det hatar jag. fick G-VG, vet inte vad som hänt med mig! är väl helt enkelt sjukt trött på skolan så orkar knappt lägga nå energi på den längre! men men idag blir det lugnt tror jag, man vet aldrig vad som dyker upp. var lite prat om att ida skulle komma hit när hon slutat jobba ikväll menhon skulle tydligen jobba imorgon vid 11 också så...imorgon blir det iallafall party, jag är tagggggad och jag vet att fler av mina babes är ;-)


ghfjgh

samhällsprogrammet? börjar undra om det verkligen var rätt :S har sjukt mycket plugg hela tiden, hinner knappt ha någon fritid känns det som...skulle vara så skönt att gå något praktiskt program men jag orkar verkligen inte gå om det är väl de! har tänkt lite på om jag ska byta skola till v-ås annars, samhäll i 2an så man kommer bort från den här jävla skitstaden som jag är så jävla trött på. men orka pendla..fan det kommer sluta med att jag tar studenten på kääära ullviskolan iallafall.

nu ska jag äta frukost..dans senare, skönt så man får lite annat att tänka på. det är liiiite för mycket i min hjärna just nu. puss!


PH

blev donkan igår och sen hem till matilda och sov där..kolla på nån skräckis innan vi skulle sova men den var intee direkt läskig som matilda sa :) idag vid 12 drog vi till latte och käka sen gick vi lite på stan, sola, um och så. nu är jag hemma och väntar på att de egentligen meningslösa programmet paradise hotel ska börja, men fan vad bra de är!
skönt att vara ledig idag också. ångrade mig först att jag inte drog till g-vik men ändrade mig ganska snabbt när jag fick veta att forsen vad avstängd, synd för er alla som var där ha-ha :*


*

a lie is just a great story, until somebody ruins it with the truth


söndag

hade en gryym fredag med gryymma tjejer! igår blev det bara lugnt och alldeles strax är det dags att plugga, tråk! och städaa, och duscha..sen donken ikväll kanske. känner mig ovanligt glad idag, vet inte riktigt varför men bra är det ju iallafall:-)


orientering

morgonen började ju bra..ÖSREGN liksom! men det var bara att börja traska till elina och sedan till ikw stugan för jaa då var det dags för orientering. de kan vart de värsta jag gjort :( hittade 10 kontroller av 25?!? 4 poäng från VG och de kändes ju ännu mer piss då för om ni visste hur vi kämpade, HAHA. mina kläder vägde TON, våra skor var dyngblöta, vi gick igenom någon jävla skog så vi typ fick kvistar i ögonen eftersom träden var (jävligt) täta, elina hade barr i heelaa sitt hår och tror vi båda såg ut som granar och vi kom rätt försent när vi väl hade gett upp..mamma hade iallafall gjort ordning ett bad när jag kom hem och kan ju tillägga att badkaret var fullt med barr. skulle egentligen tillbaka till skolan men kan inte förstå hur dom tänker, jag skulle iallafall aldrig hinna bada, äta och fixa mig på 1,5 timmar plus att jag var rätt frusen! så blev ingen skola för mig..nu håller jag på att pluggar lite matte, gick inte på dansen för jag behöve plugga :/ hoppas iallafall min sötnos kommer senare och håller mig sällskap <3 oh äntligen fredag imorgon!




heyheyhey

skolan idag sen dans..planerade lite hur vi skulle se ut på dansuppvsingen och så, kommer bli griiimt ,-) nu försöker jag dra mig från datorn för att övergå till plugg men det går sådär, saken blir inte bättre att vi börjar halv 9 imorgon istället för 10 bara för vi har orientering...nu ska jag sluta klaga och dränka mig i pluuggg. längtar till helg nu bara .)

<3


tisdag

drog till latte igår med elina sen kom cassi och matilda förbi..sen drog jag och matilda till latte igen sen hem till mig och så kom min sötis. idag efter skolan träffade jag saknade madicken, drog till latte och nu är jag hemma. ska försöka plugga men datorn håller mig kvar såklart.. speciellt facebook, vad fan skulle man göra utan de? haha



söndag

i fredags blev det party hos eve, mycket trevlig kväll! slutade kvällen på amore och så var det en del snack om jävla kantareller också HAHA.. Igår drog jag, elina och terran och käkade och så. Senare drog vi till mig och käka glass, spela poker osv. Kalle kom också lite senare. Får se vad som händer idag, blir väl plugga en del iallafall.


RSS 2.0