Good feeling

Ja men visst blev det party ändå..förfest i valskog sen vidare mot paus! Kan nog bli en bra kväll dehär, puss alla fina :*


Inspiration


Goodbye my lover

Igår sa jag farväl till Sandrew som nu åkt till Kreta, suck! Jag är på jobbet nu, jag och Janne ska snart åka och handla lite kläder till mig sen slutar jag nån gång vid lunch, king! Tror jag blir hemma och lagar mat till mig och mamma ikväll, man behöver ju inte festa bara för det är Valborg ;-) vill göra någon goood maträtt, typ kött eller nå så om någon har någon idé så hojta haha!

Jaha och på fredag ska jag till Eskilstuna till Therese och gå ut med henne och några..tror vi ska boka bord på håpes :-) iih ska bli kul <3


Paradise


Top of the world

Godmorgon skulle jag vilja säga..fy satan vad trött jag är! Stängde av alarmet i sömnen så Janne fick ringa och väcka mig, ser ut som jag nyss klivit upp ur graven :) jaha Valborg imorgon, känner mig inte alltför taggad så får se hur det blir med den saken. Kanske lagar mat och myser med mamma istället, så är jag ju pigg dagen efter vi ska till Deje också! Ska träffa Sandra idag som lämnar oss för varmare breddgrader i en vecka. Avis är vad jag är!

Lägger upp några bilder från i lördags :-)


it's just a bad day not a bad life

Fick med mig Linn till Arbogis där vi åt kina, fint. Huvudet mitt håller på att sprängas men annars lever jag. Blir mys hela kvällen och så jobb imorgon.

Saknad Thailand så sjukt mycket, enda sen jag kommit hem därifrån har jag en längtan tillbaka. Går inte alls att jämföra det med det här tråkiga vardagslivet i Köping, men snart är det dags igen! Behöver bara lägga undan lite pengar och komma på en lösning hur jag ska göra med lägenheten, när jag ska säga upp den och så vidare. Snart är ju iallafall sommaren här och har man något att se framemot så känns ju allt mycket lättare, Asien here we come!


Sunday

Kul dag igår, mindre kul idag! Mår piss men snart kommer Linn, ska försöka få med henne till Kina i Arboga. Skriver senare när jag mår sådär lite bättre!


Tonight gonna be a good night

Är hos min farbror i Eskilstuna som fyllt 50 år, typ alla släktingar på pappas sida är här så kul att träffa dom, det händer inte ofta.. Ska åka hem om typ en timme, fixa det sista sen ska jag träffa Linnsan och avsluta kvällen på Scheele whoop whop!


<3


My boss is the best boss

Jag och Janne drog till Västerås istället för att jobba i värmen och så slutade vi tidigt, skönt så nu gosar jag med killen.. Suprise mamma är hemma igen så kanske blir mys med henne hela kvällen istället för tjejerna hmm ;-)


Written in the stars

Somnade tidigt igår för en gång skull, blev dock väckt ett antal gånger inatt av att telefonen ringde men när jag tog på ljudlöst somna jag gott igen ;-) sitter på jobbet nu, fredag och inte fint väder men det är inte hela världen..men imorgon när vi ska festa får det gärna bli sol så man blir taggad, löning och känns inte som jag har så mycket att säga till om angående utgång så bara vara glad!

Ikväll tror jag det bara blir mys med tjejerna, har övergett min lägenhet för att förflytta mig till mamma..disk överallt, kläder överallt och så vidare. Man kan inte alltid ligga på topp, man har väl sina slöa perioder ibland också tydligen.


We<3it


Thoughts

Även om misstag kan vara oförlåtliga och svåra att glömma så gör vi alla dom, nån gång, vissa misstag är större än andra. I såna här situationer har jag nu verkligen sett vilka som är mina riktiga vänner och vilka som vart där mest "bara för att" och "bara för det oftast alltid vart så"..ganska intressant att få det bevisat att det faktiskt finns människor som vänder kappan efter vinden, varför? Jag skulle välja att hålla mig utanför det som inte är mina business men ja ja.. Jag vet vart jag har mina vänner och det räcker för mig! Kändes skönt att skriva av sig lite. Nu hem till mamma och ta ett skönt bad :* Pouuss


Pretty little liars

Trött som jag var efter jobbet åkte jag hem och kollat på pretty little liars tills nu, aldrig fastnat för en serie förut men den här ni mm.. Ska packa lite sen hem till mamma som inte är hemma, ska BADA och bara vara där och umgås med lilla killen! Hon och pappa är i Halmstad och ska måla om en sommarstuga osv så det är FF i Köping för mig några dagar framöver moha..

Har en del små saker att se framemot nu: löning=utgång, valborg, mammas utställning i Värmland sen ska jag på ett litet "möte" ang. att bli kontaktperson som den snälla själ jag är ;-) fint väder också nu är det bara motivation till träning som fattas sen är livet rätt bra trots allt! Har ju mina fina flickor att tacka <3


When words fail

Somnade 5 imorse och halv 8 blev jag uppringd för jobb, trött tjej men det gick bra när jag väl var uppe! Hem och sov och nu ligger jag och Sandrew i sängen, kollat film ätit godis och myst bara <3 sova snart och tagga jobb imorgon igen, godnatt!


Forever young

Matilda och jag drog till Arboga och fikade idag och så hem till mig där vi fick besök av Becca och Julia en sväng :-) nu är vi på väg till Säter med Cassi och några till, vi ska till ett gammalt mentalsjukhus! Fyfan håller på att skiter på mig nu bara av tanken vet inte varför man sätter sig själv i såna här situationer men adrenalinet lockar ;) Nu är vi i Avesta så snart framme, scaryyy hihi!


Forever will never change

Spådde mig som sagt igår, kändes bra när jag var klar! Nya hopp om framtiden :) Lite mer taggad på livet nu.

Sov hos min bästa sovkompis Linn inatt! Vaknade och gick hem och dukade fram frulle till mig och Sandra. Nu sitter vi här, det var tänkt att vi skulle ut och gå men får se hur det blir med den saken, för mig gör det inget om vi skippar det ;)

Idag MÅSTE jag storstäda sen ska jag lägga mig och kolla på pretty little liars, bästa serien :D


TESTING

Sandrew here hoppas ni mår bra där bakom skärmen en annan sitter
och väntar på lollo som är inne hos mamma i hokuspokus rummet som jag kallar det så fint :] hoppas hon blir något klokare men när hon kommer ut därifrån har hon fått en grymt fint design istället för de vita orginala så nu hoppas vi alla att hon bloggar minst 1 gång per dag med minst 1 bild! Hejdoo ♥♥


Can't stop won't stop

Godmorgon! Sov hos mamma inatt och nu vaknade jag nyss, så ligger i badet! Rätt skönt eftersom jag inte har det hemma :( sen hem hem snabbis sen ska jag hem till bästa Sandrew, får se vad som händer och fötter! Ikväll ska jag iallafall spå mig igen, fast hos en annan, spännande :-)

Oh happy day

Herregud vilken dag! Åkt bil mest hela dagen men vad kul jag och mamma haft, vad skulle jag göra utan dig underbara människa? Åkt lite fel men när vi väl kom rätt träffade vi på trevliga människor på ett trevligt ställe där mamma ska ha utställning :-) sett fin natur i det underbara vädret, glömed min väska i Kristianstad som vi sedan hämtade och så stannade vi till hos släkten i Karlskoga på väg hem! Blev bjuden på god mat, pratade och skrattade! Nu är vi på väg hem och jag är ledig imorgon, ingen söndagsångest här inte :D 
 
 

Roadtrip

Igår firade vi Cassi, trevligt! Drog ut på paus men var dött så jag och Becca droh hem vid halv 1. Imorse kom hon på mysfrulle och nu är jag och mamma på väg till värmland (och diggar hits fot kids), hon ska lämna tavlor till sin utställning som hon ska ha om ett tag! På vägen hem tror jag vi hälsar förbi moster och co.. :-)
 
 

Grillat

Vart med mamma på stan, fikat kollat runt. Nu är jag hos Sandra med tjejerna, har grillat ååh så gott! Vårkänslor hej :D
 
 

The sun is shining today

Blev sleepover hos Linnsan inatt! Fint väder ute ser jag och det kan vara orsaken till att jag mår liite bättre idag ;-) känner för mysfrulle på ballen, sen grilla i det fina vädret åååh! Ikväll ska vi fira Cassi som fyllt twenty, wiho!
 
Igår förresten testade jag acne killer, kände inte att den funkade så himla bra mer än att den gjorde förbannat ont att få bort.försvann hår och blev helt rödfläckig men så kan det va! ;-) kanske blir bättre när jag använt den flera gånger.
 
 

Friday

Igår blev jag sjuk så inget jobb idag.. Ja igår då, kollade film och hade mys bara och idag åkte jag och Cajsa och köpte braaakfrulle..annars har de inte hänt mycket, sovit hela dagen och nyss kom Linn på besök och så åkte vi och handlade godis och fick se hennes nya fina pärla! Snart kommer Cajsa över en sväng sen blir de mys till film resten av kvällen :* Trevlig helg!


Good morning

Just nu sitter och och äter frulle, funderar på om jag ska ta mig ut i regnet till gymmet eller ej..alltid lyckas jag hitta mina bortförklaringar ;) senare sen kommer Therese hit så ska umgås och bara ta det lugnt med henne :-) 
 
 

No one want's forever

Trevlig kväll igår..somnade runt halv två och idag drog jag, Linn och Sandrew till Arboga badhus och mös där..efter det till systemet och hemköp där vi handlade tacos, så nu sitter jag Linn och Beccis här asmätta och super taggade på livet ;-) får se vad kvällen bjuder på sen! Puss
 
 
 

Liten titt från min lägenhet :)


I don't know where I am going but I am on my way

Sådär, ännu ett försök med att vara lite aktiv på bloggen..det var ju trots allt ett tag sen sist! Vart i Thailand, hunnit blivit ett nytt år, flyttat till egen lägenhet näära alla mina gullhönor, jobbar och har det allmänt bra bara ;-)

Jag och Sandra åkte till Arboga idag, först dollar store sen fika på bästa stadsgården. Köpte även med mig lite nytt till lägenheten..väggtext, klocka, lykta och lite smått och gott. Hämtade mamma från jobbet och drog till Ikea, hittade lite nytt där också. Åkte hem sedan kom Beccis över medans jag grejade med allt nyinköpta och nu är vi hos Linn med Sandra och kollar skräckis :-) Bra dag och kväll! Puuss
 
 

RSS 2.0