Kajskdjjk

Blev bara en timmes jobb imorse och sen hem och sov så jäkla skönt tills yossi väckte mig med frukost :) solat och färgat håret idag och nu ska vi snart åka till etuna för han ska jobba och jag ska va med flickorna<3 hämtar han inatt sen igen och så ska jag bara njuta imorgon av min lediga söndag, solsidan wopwop :-) 

Jddvdhsj








Jbdjsjsjskkslk

Blev lite övertid idag sen drog jag och Linn och handlade. Nu är vi hos mig och kollar idol och pratar om livet och hur knasigt/bra/knäppt och sjukt det kan vara ibland ;) Sen kommer bebis och myser och imorgon är det dags för jobb igen! Ledig söndag iallafall så då ska jag njuuuta efter 13 jobbdagar i streck! 


The way you make me feel

Stockholm i måndags gick mycket bra. Fick med mig lite fint till hemmet också från underbara Indiska, visar bilder sen! Igår efter jobbet så träffade jag Sandra och Ida. Lagade tacos och pratade hela kvällen lång, så mysigt! Grejade även lite med tavlor och så testade vi på att svälja en tesked kanel, dum ide då jag nu typ inte kommer kunna äta det nå mer ;) Yossi va också hemma så när dom drog tog vi en promenad sen somnade vi gott. Idag ska jag och mamma jobba övertid och så jobb i helgen igen. Finns ändå inget speciellt att göra om dagarna och denna årstid så kan ju lika gärna tjäna pengar istället :-)  Nej nu ska vi äta chili nam nam! 





Lyckorus

Somnade tidigt igår så nu är jag utvilad! Får se hur lång jobbdag det blir idag sen ska jag bara hem och mysa med gos, som jag längtat för nu var det senast i torsdags.. Inge jobb imorgon men ändå upp tidigt och åka med mamma till estocolmo!

Nehe kanske borde boka en resa snart iallafall...längtan till värmen nu










Jdjshsjsh

Det är inte ofta jag är själv men idag är jag det! Efter jobbet åkte jag och Becca till dollar store - stängt! Så vi fortsatte till maxi och jag köpte kakfat, nagellack, farsdagpresent, ansiktsmask och andra bra saker :-) sedan hem och bytte sängkläder, städat undan lite och börjat måla på en låda jag fick av Linn förut. Ska ha den som nattduksbord! Nu sitter jag i soffan och myser med lite choklad till så mycket bättre. Jobb imorgon 07 så snart sovdags. Godnatt <3 



La la la

I'm covering my ears like a kid
When your words mean nothing, I go la la la
I'm turning off the volume when you speak
Cause if my heart can't stop it, I find a way to block it I go
La la, la la la...
La la, la la la...
I find a way to block it I go
La la, la la la...
La la, la la la...

Work work work

Alla dagar består av jobb just nu och även hela helgen men jag klagar inte för jag har det bra jag! Igår körde jag yossi till Eskilstuna efter jag slutat så passade på att svänga förbi Therese en sväng i hennes och Kalles mysiga lägenheten. Åkte hem och somnade så skönt vid halv 11, vaknar upp mitt i natten av att det känns som några byggarbetare är nere i min ena halsmandel och borrar och svetsar :( drack te och halstabletter och somnade iallafall om till sist. Upp klockan 7 och här sitter jag helt själv för jobb igen enda till ikväll! 

På måndag blir det inget jobb inte utan ska på konsultation. Det är så att jag som yngre bröt näsan och jag har blivit lovad operation i fleeraaa år. I februari fick jag iallafall till slut det men kanten som dom skulle ta bort som blivit av skadan är fortfarande kvar och jag är trött på att bråka med läkare, landsting och så vidare så nu har jag beslutat mig för att själv betala för en plastikoperation så jag kan få min näsa återställd. Så så var det med det! :-) 



Ghjkkjjvvc

Mitt liv består bara av bra dagar just nu! Haft en bra dag på jobbet som vanligt, slutade rätt tidigt och somnade ett tag sen kom gos så nu fixar han mina naglar :-) 




Hdjsjshsvs

Helgen var bra! Förfestade med mina flickor men väl ute i Arboga var kön för lång för mig och Becca så vi valde att dra hem istället!

En mycket bra jobbdag idag annars
med mamma och alla andra bra folk på Swea :D Nu är jag med gos, jag har fixar naglarna lite, vi har kollat tv och så och nu myser vi bara i sängen innan läggdags!

Shoppade i torsdags och igår, hittade mkt fina kläder och lite nytt till hemmet! På måndag ska jag äntligen på konsultation i Sthlm, en operation är på g men det kan jag berätta mer om sen. Puss och godnatt <3






RSS 2.0