Datakunskap

Har datorkunskap nu, slutar efter det! Skoldagen idag har varit as skön.. Efter skolan ska jag antingen med pappa och lämna min mobil i västerås, eller träna. Jag är inte så bra att prioritera träningen framför annat så jag skippar nog träningen den här gången också....
Måste skärpa mig! :)


Måndag

Tja! Lördagen var braaa. Vi var först hos Moa nån timme, körde ölspel osv.. Vid kanske halv 11 blev vi hämtade så drog vi till Lisa. Blev kebab mot kvällen såklart! ;)

Igår mådde jag mindre bra så jag tog de lugnt heelaa dagen, det behövdes. Somnade vid 11 igår, oh imorse var jag trött.... Gick upp vid halv 8, duschade och så. Märkte att klockan gick lite för snabbt och att jag skulle möta Elina vid halv, så jag strunta i första lektionen. Hade ingen lust att stressa ihjäl mig idag :)

Förövrigt så är min mobil dum i huvet och den går inte att ladda. Pappa ska lämna in den idag så jag får låna mammas mobil sålänge.

Nu måste jag fixa mig, hörs senare ;)

Hej på er!

Var ett tag sen jag skrev nu!
Dagarna rullar på, skolan går fort och snart är det jullov. Så skönt! Skutt var i torsdags. Vi var tjejer hos Elina innan, blev några bilder men dom flesta blev svarta så syns inte så mycket.. Kul var det bortsett från att mina fötter var döda efter allt dansande :)

Igår mötte Lina&jag Emma och Amanda vid rix, köpte godis sen drog vi till mig och kika Idol. Trevligt var det<3

Senare drog jag och Emma till donkan en snabbis. Mamma hämtade mig vid 2 tiden och så drog vi till Västerås och hämtade min bror och kompisar som hade festat.

Nu ska jag bada, sen fixa mig för ikväll blir det party. Är riktigt taggad faktist!


Temat på skutt var barndomsdrömmar, vad man ville bli när man var liten.
Prinsessa var jag :-)





Ciaooo :)


Strong

Att vara stark är inte
Att aldrig falla
Att alltid veta
Att alltid kunna

Att vara stark är inte
Att alltid orka skratta
Att hoppa högst
eller vilja mest


Att vara stark är inte
Att lyfta tyngst
Att komma längst
eller att alltid lyckas

Att vara stark är
Att falla till botten
Slå sig hårt
Och alltid komma igen


Att vara stark är
Att våga hoppas
när ens tro är som svagast

Att vara stark är
Att se ljus i mörkret
Och alltid kämpa
för att nå dit


Måndag

Så nu har en ny vecka börjat igen! Skolan gick bra, måndagar är typ skönast så! Efter skolan fikade jag och mamma, sen gick vi in på leksaksaffären och köpte lite saker till skutt som är på torsdag. Är inte så sugen men dom flesta andra ska gå så jag får väl följa smeten ;) 

Och så har jag samhällsprov imorgon... Som alltid så prioriterar jag det sist. DATAN först sen plugg, men ska försöka dra mig här ifrån så snabbt som möjligt så provet går bra imorgon!

Jag längtar så sjukt mycket till julen nu, så mysigt :) ska fira julafton i Karlskoga och skönt ska de bli! Skönt att få komma bort lite från den här skitstaden. Får hoppas att nyår firas i någon annan stad än Köping också..

Skriver väl senare mina kära bloggläsare, mohaha! Pusss

Btw, vill även tacka Ida som skrev den första kommentaren i denna blogg NÅGONSIN!! :D

Bra text!

Du ber mig att glömma, glömma allt det som hänt, det som orsakar tårarna i mina ögon, det som orsakar min smärta. Du säger, glöm det, nu lämnar vi det här bakom oss så vi kan gå vidare med våra drömmar, vår verklighetsbild. Vi? Du använder ordet vi, när det är jag som går igenom det här. Du står där bredvid som ett ? Men det här är min verklighet just nu, kära du, det här är vad jag måste gå igenom, vad jag måste konfrontera, och visst kan jag bygga upp en bild av något, en bild som inte liknar verkligheten, men försvinner min smärta då?


Du ler mot mig och du skrattar, anklagar mig för att vara sur och nedstämd, ledsen.  Jag blundar men ser det ändå, det är ingen dröm, det är min verklighet, och kunde jag, skulle jag sudda ut den.


Tårarna ligger där och bränner under ögonlocken, men du kan inte se dem, du ser inte ens tårarna på min kind, för jag ska vara glad, för nu skall det vara över. Jag ler mot dig, för det är vad som krävs av mig.


Jag gråter i min ensamhet, visar aldrig att jag är rädd, att det gör ont, att jag känner mig så blottad. Jag gråter där jag ligger ensam, för du vill inte se, inte kännas vid, att jag inte är den glada flickan du trodde att jag var. Och jag vill inte inse att du inte förstår, att du kräver att jag är glad, för det trodde jag inte om dig.  Drömmarna är min framtid och min längtan. Men smärtan är mitt nu, och min verklighet som färgar bilden svart med små ljusfläckar, som den mörkaste natt med sina stjärnor. Men jag älskar dig.


Söndag

Hej på er ;)
Gårdagen blev lugn med lite folk. Dagen bestod av tv-tittande, en sväng till E-tuna och donkan! Alla somnade runt 4 och vaknade vid 11..
Idagdagen har bara bestått av äta, tv, sova, äta pepparkakor, lekt med min kisse, data. Skärpning! Nu ska jag plugga, skriva en svenskauppgift till imorgon. Puss


Västerås, plugg, utvecklingssamtal...

Tjabba tjena hallå!
Nu sitter jag här med min historiabok i högsta hugg:D har pluggat grymt mycket idag faktist, och jag har LÄRT mig. Haha.
Efter skolan blev det hem en snabbis sen iväg på utvecklingssamtal, gick suveränt :) efter det drog vi till Västerås, hittade inget speciellt..
Väl hemma från Västerås drog jag och pappa hem till honom och pluggade, träffade Elina ett tag efter och nu är jag hemma och pluggar som sagt!

Imorgon är det Fredag och fyfan vad underbart. Blir troligen bio imorgon, visar sig.. Nu ska jag läsa i den där förbannade boken sen sova, godnaatt :*

123456789abcdefghi

Lollo skulle sova tidigt idag, gör hon det?
NEJ! som vanligt då...

Jaja, ska väl göra ett nytt försök att lägga mig i sängen och sova..
GOD NATT


Pluggdag...

Nu har jag och Elina pluggat klart... det gick in lite i mutt huvud den här gången ;) Mamma har beställt hemkörning på pizza så snart ska vi käka, mums.
Blir mer plugg senare. Idrottsprov, mer historia, måla klart en bild till bild och form, tyska... Tror det var allt? Men tillräckligt tycker jag!

Ikväll ska jag lägga mig tidigt så jag slipper vara så trött om dagarna :)

Saknar sommaren nu när det är så regnigt ute...


Skola

Sitter i skolan och har datakunskap, sitter och kollar lite på bloggar medans jag väntar på hjälp av vår supersköna lärare. Haha! Har bara matte kvar sen slutar jag, skönt.. Eftersom det inte blev så mycket plugg igår så blir det hårdplugg idag med elina. Jobbigt, men skönt när det är klart :)

Nu längtar jag bara till lov... till jul... till nyår...

Här är en bild till er som har lika tråkigt som jag:


Arboga

Oj, min blogg glider på bra idag ser jag ;) Jag drog till Arboga vid 7 och var med Ida babe.. Skulle ju egentligen pluggat men det sket sig som vanligt!

Hade trevligt som vanligt med henne iallafall, tog det bara lugnt. Pratade om allt och inget, gick ut och gick lite.. Träffade Fredda och Conny en snabbis se kom Simon nu ett litet tag innan jag drog.. Och nu kom jag precis hem. Ska duscha sedan lägga mig, hoppas jag kan sova lite bättre nu än förra natten!
God natt;*

*

Blev fika med Elina och Lina, mysigt! Tog en varm choklad med grädde, nyttigt och bra ;) Mysigt när det är så mörkt ute, hiii.. Vi kom in på att prata om nyår, Lina och fler ska till sälen. Medans jag och Elina kom på att vi ska stanna i Köping, hur kul?! Tur att det är fler som ska vara kvar här med oss så vi inte blir helt själva.... hahaha.

Efter en mysig fika så drog vi oss hemåt, har ätit och nu sitter jag här. Måste tyvärr plugga lite historia ikväll, har prov på fredag och ska jag vara ärlig så kan jag ingetingetingenting. Även fast jag har hängt med på lektionerna, men det är nånting med historia... de vägrar fastna i mitt huve hur mycket jag än försöker :(


Grr jag vill ha dig mobiljävel! 12,1 megapixel, touch, ca 6000 kr. Ge mig ;)




Trötter

Inte vart så duktigt att upptadera här nu, som vanligt. Men i Söndags blev det bio i Västerås, "flickan som lekte med elden". Och jag håller med alla andra om att den var helt okej, men inte så bra som den första. Mysigt hade vi iallafall :) åkte hem och var hemma vid 1, då blev det BUMS i säng ;)

Var sjukt trött i skolan igår, var meningen att jag typ skulle hem och sova men jag och mamma drog till stan och fikade istället. Mysigt, det känns verkligen att det snart är jul.. Iiih :)

När vi kom hem och så så duschade jag sen somnade jag till en timme vid 6, sen upp igen och mötte Therese för hon skulle ha sina saker.
Sedan skulle jag hem igen och sova, det gick ju sådär :( Jag kunde verkligen inte sova.
Tur att det fanns nattmänniskor jag kunde prata i telefon med som heller inte riktigt kunde sova ;) det slutade iallafall med att jag somnade 4 inatt... Så ingen skola idag, vaknade ganska nyss och ska väl börja fixa mig lite, får se vad dagen bjuder på!
Puss


Lördag

Haft en trevlig kväll ikväll! Kikat film och vart på donkan. Imorgon blir det bio i Västerås, woooo :)

Lördag

Elina drog vid 12 och jag drog ut lite senare än så..
Jag blev hämtad av några kompisar så drog vi och kollade film. Efter ganska mycket filmtittande och prat så somnade jag till ett tag tills jag väcktes av att vi skulle åka. Blev skjutsad hem och somnade sjukt sent/tidigt?! imorse typ. Så jag vaknade för typ en timme sen :S Ska duscha och fixa mig, sen får vi se vart lördagen tar mig :)


Fredag

Gårdagen var mysiiiig, kom hem halv 2 vilket gav reslutat att jag försov mig imorse... Mamma kom hem och kom springandes in i mitt rum klockan 11, hoppade upp ur sängen och insåg att jag bara skulle hinna gå på sista lektionen. Det blev alltså en skön fredag för mig! Efter skolan tog vi tåget till Västerås med Moa och Elina.. Lelle kom ett tag också och Hanna och Mallis lite senare. Hittade en jacka, en borste och skosvamp som gör skorna svartare, haha.

Kom hem vid 6 så drog hem då, sedan kom Elina till mig så drog vi till Lina och käkade tacos. Gott som fan ;) Kollade idol också, nu kom jag och Elina precis hem till mig. Ska kolla utröstningen i Idol sen får vi se vad som händer. Blir en lugn helg, skönt!


http://www.youtube.com/watch?v=nN6KfbsEKRc
Jerry <3 hahaha

Biljardspel ;)

Kom precis hem. Börjar kvart över 8 imorgon och klockan är halv 1, surt att gå upp imorgon...
Har hunnit sova och pluggat idag, även spelat biljard med några kompisar och så :) mitt lag förlorade iallafall... Biljard råkar inte vara min grej, haha!

Nu måste jag sova så jag orkar upp imorgon. Skriver imorgon igen, mina läsare har ju liksom ökat vilket gör det roligare att skriva, hahahah :) god nattiiis

Misslyckad bakning

Tab har hjälpt mig att plugga matte, det gick ju sådär. Men kladdkakan vi gjorde nyss gick ju ännu mer sådär... Tänk er att man är sjukt sugen på kladdkaka och den ligger i ugnen och väntar på att bli klar.... medans den ligger där så vispar Therese grädden, men den är fortfarande rinnande och vägrar att bli tjock! Efter ett hårt arbetande med grädden så ger vi upp. Tar ut kladdkakan som då smakar ägg... Senare upptäcker vi i gräddförpackningen att det ligger klumpar av grädde fast den inte ens hade gått ut?!?! Så misslyckat vart det bakandet vilket gav reslutat att kladdkakan inte blev så god som vi förväntat oss :(
Nu ska vi sova, god natt!


t7897t889t645e

Hej mina kära bloggläsare, haha!

Skolan idag gled jag lätt igenom ;) var en ganska skön dag så.. Hade som sagt muntligt på Svenskan. Talet skulle vara runt två min, jag fick mitt till kanske 20 sek?! haha. Jag var absolut inte redo att göra det idag men bättre att göra ett kort än att inte göra det idag alls, eftersom för vår lärare skulle betyget sänkas om vi inte gjorde det idag!
Var tyska sista lektionen, vi är 3 elever i våran grupp, sååå jävla härligt. Men idag var det baara jag och Moa som var på lektionen, så sån lyx har vi :K

Kom hem för en stund sen, har käkat och ska snart ut.. Blir lite matteplugg sen, har prov på torsdag och jag kan ingenting.



Trötter

Var på bio imorse med klassen som sagt, nån film om finska kriget?! Den var runt två timmar, kollade första timmen och somnade andra.. Blev ju sent igår så jag är så trött så de finns nästan inte :(

Men fan vad duktig jag har varit! Jag har städat mitt rum idag :D Dammat, dammsugit, torkat golvet, bytt sängkläder. I vanliga fall är jag alltid så lat så mamma får göra allt dedär men idag kände jag bara för att vara hemma och ta tag i mitt rum och lite läxor :)

Har även hunnit skrivit lite om mitt tal imorgon, vi ska ha muntligt inför klassen om ett citat.. Vet inte vilket citat jag ska ta, saken blir ju inte bättre eftersom jag hatar muntligt men det ska nog gå fint ändå.

Funderar på att dra och träna också, oj vad duktigt jag är idag :k men nu blir det käk sen får vi se vad som väntar, haha. Ciaaooo



Söndag...

Ojdå, jag somnade inte tidigt iallafall.. Måste lägga mig nu så jag kommer upp imorgon, blir bio med klassen 9-11 sen till skolan.  Nu på kvällen blev det bara lugnt, donkan och så.
Imorgon blir det eventuellt bio i Västerås :) får se vilken de blir.. Nu ska jag SOVA!
God naaatt

....

Jag är sjukt jävla besviken på dig... Kom hem igen och bli samma person du var förut, det var honom jag älskade och inte han du har blivit nu. Alla trodde på dig och hoppades, hur tänker du egentligen? :(

Jaja... Helgen har varit bra bortsett från vissa saker. Blev lite fest i fredags och igår var jag helt slut, men blev film med några kompisar sen somnade vi. Kom in till stan igen vid 2, käkade kebab och nu har jag bara tagit de lugnt. Blir att lägga sig tidigt, skola imorgon. Depp...


<3

Oj nu var det längesen jag bloggade igen... Det blev ullared i onsdags, låång bilresa men jag sov så märkte ju inte det så värst mycket :) Hittade bra saker där iallafall. Var hemma vid halv 11, så kom baby till mig. Snaggade han gjorde jag också. Somnade vid halv 2, gick inte till skolan igår för mådde inte så bra. Vid 5-tiden drog jag till tuna park, köpte lite skor, kläder osv.. Nöjd blev jag.

Skolan gick bra och nu är det äntligen helg! Ska hem till L idag på lite fest, ska nog träffa Anton senare.. Nu ska jag äta sen kommer Anton förbi, ska fika tror jag<3 

fbhdhfjskd

Jag somnade typ halv 4 igår och vaknade nu? förstår inte hur jag kunde sova så länge men...
Dagen igår dög väl, hade hoppats på roligare kväll men men. :-)
Ska hem till några senare och äta annars blir det bara ta de lugnt, tagga inför skola imorgon.....

RSS 2.0