RUBRIK

Vaknade vid 11 imorse, fixade mig lite grann sen åkte jag och pappa till E-tuna. Vi hälsade på farmor en jätte snabbis sen var det meningen att vi skulle äta i E-tuna också men så blev det icke, pappa pratade i telefon så han blev snurrig och bilen åkte mot Köping istället. Men det blev greken då istället och de satt fint som alltid :k

Nu måste jag fixa lite inför ikväll, Amanda kommer lite senare också sen bär det av till Elina!

Förresten så är jag sjukt jävla irriterad, jävla tattare som överdriver och gör allt för att få så mycket pengar som möjligt. USCH!

<3

Oooj nu var det ett tag sen jag skrev ja.. Lovet har bara varit lugnt och skönt, har hunnit med Arboga badhus bla.

Igår kolla jag på höstsparken och det blev även fika på latte med brudarna innan finalen, mötte Ida sen drog vi till kb och kollade.. På väg hem till mig kom jag på att jag glömt min påse med nycklar, löshår osv i. Hittade påsen men inget löshår där i så nu har jag alltså en anledning till att sluta använda löshår då, haha.

Jaja när påsen var hämtad så drog jag och Ida till mig och åt sen blev det vindrickande och deeptalk hahah trevligt var det.

Idag vaknade vi vid 11, åt frukost-kolla lite på stan och så och när hon åkte hem så drog jag och Lina till Latte :) Nu på kvällen har jag bara vart hos baby, ätit och kollat idol och så. Men han var tröttare än jag så jag drog mig hemåt så han skulle få sova och så att jag skulle slippa dö av tråkhet :)

Imorgon väntas party, woooo ;)

Party

Tjena..
Idag mår man som man förtjänar, jag är så jävla trött och sliten :( Blev party igår, var trevligt.
Mina nycklar, löshår och så vidare försvann igår, great. Så kom inte hem igår, drog till Therese och sov där..

Idag blir det bara ta de lugnt, ska till Anton snart och lida tillsammans.. Haha.

Såååå skönt med lov iallafall :D Käk nu, puss


...

Nu är jag i skolan på datakunskap, wohooo...
Slutar snart iallafall, ska träffa Amanda och Emma då. Ska även hinna med att plugga och trääna, måste börja träna på riktigt nu..
Och allt plugg dödar mig, har inlämningsuppgift i historia som skulle in i onsdags, jag har svenskagrej, samhällsgrej, tyska..

Men snart lov, fan vad du kommer uppskattas. Haha.. Så jävla skönt!

Helg

Blev lite party hos Rafet igår, min mobil försvann men nu är den i rätt händer igen ;)
Blev hemgång ganska tidigt, gick upp vid 8... Drog med pappa och åt frukost på donkan, sen hem till mamma igen och sooov. Så min dag har mest bestått av att sovit, men nu är jag vaken och pigg igen :D Är hos Therese, ska sova här.. Nu ska jag vara lite social, ciaaaaaao

<3

Igår hade jag det jätte mysigt med Anton, kolla idol och film.. Vi somnade ganska tidigt, elr jag somnade runt 12 halv 1 kanske.
Vaknade vid halv 12 idag, käka frukost och nu kom jag hem ganska nyss. Väntar på Emma och Anna, sen blire lite fix och party ikväll :)

Älska som du aldrig blivit sårad

Tja!
Skolan idag gick galant, drog och fikade med Elina, Christy och Hanna efter skolan.
Sedan vad jag hemma och bara tog de lugnt sen gick jag och pappa oh åt på kina, namnam. Haha..
Nu är jag hos Therese, har bara tagit de lugnt. Nu väntar jag på skjuts sen ska jag till Anton och mysa.

Ciaooooooo


Stockholm

Hejhej..
Blev Sthlm igår pga en överdriven skitsak, så jävla pinsamt! hahaha..
Jaja efter vi blev klara runt 5 så blev det lite shopping. Hittade ett par skor, kofta och lite smink :) blev gott käk sen 7-tåget hem.
Skönt med fredag idag, veckorna går så jävla snabbt! Nu blir det skola, får se vad som händer senare.
Puss



Skolan

Hej på eer!
Är i skolan och har datakunskap, har bara matte kvar sen slutar vi. Efter skolan ska jag iväg till UM sen hem och plugga, plugga, plugga...
Träffa Anton senare också och kolla film och så. Imorgon blir det ingen skola, ska till nån extremt överdriven grej i Sthlm sedan blir de lite shopping och fika :)

Ciaooooooooo

Sunbed girl

Hahah checka in denna
http://www.youtube.com/watch?v=V8dVaskJwFY

Haha

Nu var det ett tag sen jag skrev här, inge ovanligt.. Helgen var iallafall bra!
I fredags drog jag hem till Terran och käka smörgåstårta ;) sedan följde vi med Anton till Arboga till någon ganska tråkig fest. Jag och Therese tröttnade ganska fort så vi drog ut en snabbis och träffade lite folk bara sedan blev vi hämtade vid halv 12. Drog och tog de lugnt och kollade när några körde fifa, fick skjuts hem och sov.

I lördags kom Anton till mig vid halv 2, vi fikade på latte sen drog vi hem till mig och tog de lugnt. Dom har slutat med chailatten på latte så de blev nån med vanlij istället, den dög väl men inget slår chailatte. Jaha nu finns det bara ett ställe i hela Köping där dom säljer chailatte, på Nya kondis... Den chailatten är däremot inte lika god som den chailatten på latte eller på wayness men nu har ju wayness stängt också vilket gör att det nog inte blir någon mer chailatte i Köping för Lollo... Hahah slutsnackat om det!

Jaja, jag och Anton drog till med en fika igen hemma hos mig sen skulle vi börja promenera mot big inn för han skulle betta på matchen(?) men vi såg några på vägen så vi fick skjuts av dom..
Hem till mig igen- gick och beställde pizza på Babylon- åt- sedan drog vi till Therese och Max. Kolla fotboll och körde Chicago. Danmarkjävlar och vinna..
Vid halv 1 drog jag och Anton till mig igen, kolla film och så sen kom mamma och Lasse hem vid halv 2 snåret sisådär så då blev det att käka varma mackor! muuums.. Haha.
Sen somna vi.

Idag vakna vi vid 11. Kolla lite repris på idol, badade och så sen drog vi skilda vägar ;) Är hos Therese nu, har kört lite kort och bara chillat.

Dags att vara social. Hejrååå ;)

RSS 2.0