ddfds

halloo, var ett tag sen jag skrev nu...de har varit julafton som var jätte mys, varit i v-ås ett flertal gånger och shoppat och så har jag blivit sjuk också :( mår inte alls bra och de värsta är att de är nyår snart så får hoppas att jag blir frisk! min älskling är iallafall på väg hit, antar att det blir monopol sen sovaaaaa pooss

h&m

varit på h&m med elina typ hela dagen, fick med mig lite saker hem..sitter med hårfärg i håret nu får se hur de blir! strax kommer elina och matilda hit, blir att fixa naglarna och bara ha de mys:-)

elder elder elder elder elder elder elder <3

looov!

åh igår blev det till skolan och fika lite sen gick jag och baby och åt på köpings café sen drog han hem då gick jag och fikade med matilda och kollade runt lite på stan och så..tog bussen till elder och vid 8 hade han träning så gick iväg och träffade ida & sandra och fikade med dem sen var vi inne på landora och så tills elders träning sluta sen gick jag tillbaka till honoooom...nu har vi typ nyss vaknat, ska äta frukost sen kolla film! the town, hört rykten om att den är bra ;)


E.M.M.A

sitter i mitt rum och lyssnar på E.M.M.A och väntar på att min baby ska komma, HUR BRA är dom inte! :D


söndag

igår åkte jag till min sötis och imorse vid 10 skulle han jobba så åkte med 10 bussen hem, segt :-) har gjort lite knäck med mamma och så och köpt min första och enda julklapp för i år! sen fika jag och elina på latte, myyyss.. nu är jag hemma, ska baka lussebullar och pepparkakor puuusss


<3

efter skolan igår drog jag med tjejorna till stan och köpte present till julklappsbytet och så blev de fika på latte :-) vid 7 bar det av till moa där det bjöds på god mat och efterrätt, hon hade ordnat de sååå fint<3 efter de blev de julklappsbyte och massa snack..sen fick jag för mig att klippa sidecut och så blev de, tack mina flickor och kilian, utan er skulle jag inte haft den frisyr jag har idag :/ hahah får se om jag kommer ångra mig..

ikväller ska jag hem till min bebis, får se vad vi hittar på.. imorgon blir det baka pepparkakor, lussebullar och göra knäck! inte långt kvar till julafton nu.


cbnvkl

igår kom min bästa hem till mig efter skolan sen drog vi till latte och fikade sen åkte vi hem till honom..var där ett tag tills han skulle träna då träffade jag ida och simon sålänge, spelade bejeweld 3. ÄLSKA! hahah. när han var klar gick jag tillbaka till honom, myste och sen somna vi.. vakna klockan 4 och mådde inge bra så blev ingen skola idag utan bara vart där och myyyst.. kom hem vid 3 och somnade runt halv 5 och vaknade 11, så nu är det bara att försöka somna om igen då ;)


fggdfdfg

skola idag sen blev de hem och bada och nu har jag varit duktig och pluggat..har gjort klart den där jävla historian nu SKÖNT! nu ska jag bara göra lite tyska sen är jag färdig för plugg idag kan jag looova :-) jullov snart så himlaaa underbart! och efter det blir det bara tre dagar i skolan sen åker jag till thailand! iiiiih.


bio

igår kom in sötnos hit, vi myste bara sen somnade vi 12..sen idag 13-15 gick jag och dansade sen mötte elder upp mig på stan sen drog vi och käkade pizza och sen hem och tog de lugnt bara..sen gick jag han och mamma på bio, facebook filmen. den var rätt bra men man var tvungen att hänga med så man förstooog. nu är vi hemma har badat ska bleka tänderna sen kolla film. har dansuppvsining imorgon, taggga


fredag

nationella i matte B idag gick åt helvete, så går de när man inte pluggat och inte haft matte på en vecka för läraren varit borta! sen muntligt efter det, så jäkla skönt att ha de gjort nu..vid 17-19 var det dans och nu är jag hemma och har precis ätit. skulle egentligen dra mig till arboga men jag är helt sluuut så tror det bara blir att vara hemma och kolla film..

ge aldrig upp för något som är värt att kämpa för... <3

tjabbaaa

dansen gick suveränt bara att jag börjar få ont i halsen, får se till att inte bli sjuk till söndag bara! när jag kom hem från dansen så fick jag en dator..kult. dags att sova även fast jag borde plugga hejs


iiih

hade som sagt volleyboll turnering idag..kul som fan men gick som jag så blev att sluta tidigt idag ;) tog bussen till arboga till min idaaa som jag saknat så mycket! har varit i simons lilla mysiga lya sen fikat, var förbi vasa en stund och nu är vi hos simon igen. ska snart ta bussen hem sen blir det vidare på dans! poooss


vbfdba

skola idaaag sen hem och försökte plugga lite till svenska talet men de gick sådär :( sen kom min sötis vi gick och fikade och så och nu har vi precis ätit, ska snart krypa ner hos honom och kolla film<3 volleyboll turnering imorgon, man får sluta tidigt om man åker ut fort så de blir en tidig dag imorgon... ;)


vvfasd

man lär sig av sina misstag, right?! älskar iallafall dig elder utan tvekan.

jvfdjlf

såååja nu är mina skor hemma dom satt PERFEKT... :D

fredag!

lediga igår så skööönt drog till västerås med min sötis kollade runt lite och så sen avslutades dagen med spicy namiii..sen hem och dansade, nästa vecka blir det dans måndag tisdag onsdag torsdag lördag sen dansuppvisning på söndag!

jahaa hade inställd lektion på morgonen idag så började 10.10, fast så gjorde vi inte de :pPPppPP hade inställd lektion då också sen när vi var på g till historian fick vi höra att den lektionen också var inställd så tre inställda lektioner idag så vi behövde inte gå på sista så blev en skön dag idag..nu är jag bara hemma, ska till västerås med elder om ngn timme sen hem och bara ta de lugnt en VIT helg för en gång skull jag ba längtar ;)


hhdskf

igår efter skolan drog jag och elina till västerås och shoppade, hittade lite tröjor, smycken jeans och så och nöjd är jag :-) slutade dagen med spicy, kan ju nästan inte sluta bättree! när jag kom hem väntade min bebis på mig, kollade slutet av kidulthood som vi inte hann kolla klart på förut sen blev det lite mys och sova..slutade skolan idag vid halv 5, man går ju extramatte..haha jaja väntar iallafall på mat nu sen ska jag dansa vid 6 efter det hoppas jag att jag lyckas fixa skjuuuts till arboga, lediga imorgon fyfan vad underbart!


RSS 2.0