Friends

Så glad för alla underbara människor jag har runt omkring mig. Vänner, killen, familj och jobbarkompisar. Och förövrigt saknar jag Carro så jävla mycket!





Första advent

Då var denna helg snart slut! I fredags åkte jag och Yousif till Kokpunkten. Vi hade relaxen också och det var så himla mysigt och välbehövligt! Såg Axwell där också haha inte varje dag. Jag som är så jävla feg vågade ändå på mig alla rutschkanor så vi var som två små barn där inne! Träffade Therese en sväng sen har jag vart med Cassi hela helgen ☺️ Idag vaknade jag upp med sol genom fönstret, mysig första advent med min pojke, bortsett att jag låg och grät och vred mig av mensvärk men nu mår jag bättre. Mötte Cassi för att ta en promenad och hämta ut min Glossy Box. Älskar att få en liten present en gång varje månad! Nu är jag, mormor och morfar på väg till Västerås! Dags för julbord och shopping. 

Ja annars har jag lite planer över vintern om allt går som det ska.. Men det får vänta tills det är helt 100! :D Pussilago 😘





Bara hejdå för ett tag

I fredags satt jag och Carro och grät vi.. Tanken att vi inte kan ses varje dag längre eller chilla sådär som bara vi kan :( Igår åkte jag och mamma till Västerås. Köpte en ny iPhååne och så tyckte mamma att det var en idé att köpa nya varma skor till mig så det fick bli ett par uggs. Perfekt till jobbet! Fula men så jävla sköna, sen om de va värt priset de är en annan femma haha.. Åt julbord på Ikea sen hem för lite jobb. Sen sa jag hejdå till Carro åååh vad tungt det känns men dom kommer ha så kul ☺️ Nu är jag på jobbet, ska äta med pappsen snart när jag slutat sen tillbaka vid 16 igen.. 

Jag gjorde en bok till Carro. Massa bilder på oss, lite texter och ett brev så hon har nått att kolla på där borta ibland 😘 








Fredag

Idag åt jag och Ronja sen chillade vi mest hela dagen 😊 18.30-21.00 jobbade jag, var otaggad och allmänt nere men så fort jag besöker alla gamlingar så försvinner det dåliga humöret direkt. Efter jobbet åkte jag till Therese, spelade spel och så med hennes mamma och kompis! Jag vann alla gånger moha:D Sen åkte jag och hämtade Carro så nu umgås vi bara här hemma. Josef kom precis också!

Jag har hållt på med en överraskning till Carro typ halva dagen med Ronjas bästa hjälp men snart är jag klar så ska hon få se de på flyget sen. Kommer sakna henne så jävla mycket. Jag kommer sakna att ha någon som förstår mig som du, någon att skratta ihjäl mig med och alltid kunna berätta saker för. 

Fick denna bild av mamma 😂 Mamma, moster, mormor och morfar! Visst är systrarna lika?:)



Jobb

Imorse ringde jobbet och frågade om jag kunde jobba idag 13-21 så jag gjorde det! Lunchade med Ronja innan..måste börja laga mat i bland känner jag hehe. Nystädat och ljus i hela lägenheten var det när jag kom hem efter jobbet 😍 Nu ligger vi i sängen och nyss kollat ph. Han går upp 5 imorgon bitti men jag får sovmorgon till 1 ;) Godnatt ❤️ 

Bästa <3





Besksklsnsnmmm

I lördags körde jag och Ronja pappa till Eskilstuna. Skulle köpa lite pyssel men hamnade först på bästa affären, inn och finn.. Hittade lite fina saker! Även lite pyssel också. Käkade kebab sen åkte vi och hämtade min bror från Kungan som skulle med till Köping. På kvällen blev det utgång! Jag och Ronja drack med Marcus och några och sen vidare till hantis. Mycket folk och roligt folk dessutom, trevlig kväll. Efter krogen mötte killen upp mig sen käka vi kebab innan vi somnade. Söndags sov vi ut och sliten var jag! Vi beställde hem mat och Ronja pch Marcus kom över, hängde hela dagen/kvällen i soffan! Söndagar kan va väldigt bra alltså.. :-) 

I måndags gick jag upp trött som fan, åkte till jobbet men insåg att jag kollat fel schema så hej sängen igen! Somnade sen träffade jag Ronja hela dagen, hann tvätta och fixa till en pall med ull på och fixade lite mer här hemma. Bästa Ronja! Vi träffades första gången på Yara och skulle göra övergångsställ på området och fixa med blommor osv i två veckor. Då kunde man aldrig tro vi skulle bli såhär bea vänner. Trodde hon var världens hårding 😂 men icke! Underbaraste tjejen ju.

Idag åkte jag och jobbade till halv 1 sen kom killen så umgicks vi lite här hemma innan han drog iväg och jag åkte och handlade godis med Carro. Nu är vi är hemma och chillar, kollar tv och pratar gamla tider. (Känt varann i typ tre månader men umgicks lite förut för flera år sen). Nu ska vi snart kolla paradise! 


❤️❤️❤️







 



Utgång






Jobbet

Är på jobbet men slutar nu halv 1, skönt med kort dag! Ska hem och vila lite sen kommer Ronja hem till mig, vi tänkte pyssla lite ;) men med vad återstår att se. 

Har haft i mitt löshår i 1,5 månad nu. Inte tappat en enda slinga! Hoppas bara att jag får ha kvar mitt tjocka hår sen när jag tar bort löshåret så det inte blivit förstört.. 



Someone like you

Igår var jag ju sjuk så jag och baby myste i sängen nästan hela dagen! Mot kvällen var jag hos Carro, kollade lyxfällan! Bästa ju :D Sen kom Yossi ett tag sen åkte vi hem och kollade PH. Nu är jag på jobbet, jobbar delad tur. Så skönt att komma hem och få sova lite middag innan jag ska jobba igen.. Träffade tjejen jag är kontaktperson åt också. Hjälpte henne att plugga. Saknar det lite att utvecklas och lära mig nya saker men snart är det dags förhoppningsvis! 

Nu ska jag snart åka hem och mysa ner oss till PH. Pussilago 😘




Tough situations build strong people

I lördags åkte ju jag, mamma och mormor till Marieberg. Fick massa fina saker av mormor. Åkte hem och umgicks med Therese, var hos hennes mamma och spelade spel som gamla tider :D det var så trevligt så! Hem kom en full pojke. Söndagen spenderades i sängen efter alldeles för lite sömn natten innan, fått urinvägsinfektion och även fina rosor av pojken min. Sen drog jag och Carro och åt, gratis mat om vi hjälpte till att städa så de gjorde vi ;) sen hem till oss med Yossi och hade det mysigt bara. Idag har jag bara vart hemma och myst med Josef och nu är jag med Carro och kollar lyxfällan. Jag har så bra människor runt omkring mig och jag är så glad för det! Puss på livet <3 






Örebro

Jobbet igår gick så bra. Älskar verkligen det 😍 Efter jobbet åkte jag och baby till bowlingen, drack lite och tänkte bowla men vi gick till bishop istället. Mycket folk och bra kväll <3 Nu är jag, mamma & mormor på väg till Marieberg. Shoppingdags :) Senare blir det nog bio, Annabelle! 



Hänger på andras jobb

Idag åkte jag och Ronja och lunchade på Athos, till yara och hängde där lite! Sen träffade jag tjejen som jag är kontantperson åt! Spelade lite kort och så sen drog jag till killens jobb och sen till mitt egna. Så nu jobbar jag, efter jobbet kanske vi drar och bowlar eller nå. De visar sig! Pussilago <3




Lite av vardagsrummet







Torsdag

Vaknade upp med snö utanför fönstret. Får nån speciell känsla när snön/julen närmar sig, myskänsla. Och att det är en årstid man tänder mycket ljus.. Kan ju inte bli bättre! Utom kylan då, brrr.

Jag och pappa åkte och lunchade idag, lämnade in bilen på däckbyte, kollade Jysk sen tog en sväng till Malmön:D Sen kom killen, hjälpte pappa med att ta in sommardäcken sen åkte vi och fikade! Nu ligger jag i sängen med dunkande huvudvärk.. Therese kommer snart och inom en snar framtid har jag henne nära som gamla tider iiiih :D Sen ska jag till Carro och mysa hos henne❤️ Pussilago! 

Mammakväll

Igår träffade jag Cassi. Drack chailatte och hade det trevligt ☺️ Vi pratade om inredning och då blev jag så sugen på att åka till Ikea, så jag och mamma åkte dit! Mitt bästa smakråd så hittade mycket bra saker. Ni får se bilder sen! Nöjd är jag iallafall. Idag lunchade jag och Ronja på Athos, bästa med buffé och lakritsglass efter. Sen hängde vi på hennes kontor i nån timme, kul som vanligt :) Sen åkte jag och träffade Carro en snabbis, fick ett armband av henne. Hon åker till Thailand i månader men nu känns hon närmare så jag hoppas att jag inte saknar ihjäl mig.. Jobbade i tre timmar nu på kvällen och nu ligger jag och min bebis i sängen. Dricker te och kollar tv 😊 Imorgon är jag ledig igen, yeeyy.. Ska plocka lite här hemma och så! Godnatt på er hihi.







Hello

Jobb igår trots mensvärk men idag mår jag bättre! Idag är jag ledig så tog sovmorgon ☺️ Nu ska jag duscha och fixa mig sen till Cassi en sväng sen träffa Ronja:D




Hola

Träffade Carro på en promenad sen kom bästa John också ☺️ Gick till Carro och chilla där och kollade igenom hela hennes garderob och fick ta med typ de jag ville eftersom hon lämnar mig för Thailand i fleeera månader :( fick med mig två stora kassar hem så nu är jag glad men min garderob ännu trångare! 

❤️❤️❤️

Nu ska jag mysa ner mig med min prins❤️ Godnatt!

Kryssning

Haft en grym kryssning med min prins! Igår åt vi gott sen började vi dricka. Gick runt, spela spelmaskiner och jag sjöng även karaoke.. Eftersom jag sjungit och uppträdit så mycket förut så är det kul att passa på när man är här :D Imorse vaknade vi bakis på en gungig båt, åt god frukost sen gick vi på spa. Så skönt! Nu har vi nyss kört spelmaskiner igen. Killen vann 500kr och jag förlorade 200kr (mina första pengar jag någonsin lagt på maskiner dessutom) haha. Hoppas ni andra också haft en lika bra halloween helg som vi 😘







RSS 2.0