Myssöndag

Vaknade av att baby kommer och väcker mig. Vi drog till stan och käkade namnam, köpte sista julklapparna och när vi kom hem så bytte vi julklappar :D iiih! Nu är vi på donkan och fikar och snart ska vi hem och kolla på solsidan! Imorgon åker vi till Karlskoga där vi ska fira jul. 

Puss




Saturday

Igår var jag och mamma på Marieberg. Hittade hur mycket fint som helst. Sedan blev det hantis med bra folk! Sömnlös natt men jag och Ronja har ändå fångat dagen och shoppat på Erikslund idag, hittade mycket fint då med! Blivit en hel del nytt men min garderob är glad iallafall :D Hem hit sen somnade vi ett tag, nu är jag helt död ska väl städa undan lite i lgh och vänta på min baby som kommer inatt från jobbet. Annars är det julafton på tisdag, wtf?! Så vi åker till Karlskoga på måndag. Så mysigt <3 godnatt och puss!






Friday

Igår vaknade jag upp någorlunda kry! Sov vääldigt länge nej behövde den sömnen I guess. Jag och Linn drog till big inn och åt godaste taco tallriken sen in på hm en snabbis där jag fick med mig värsta mys tofflorna och två fina tröjor! Halv 9 träffade jag Sandra, tog oss en tripp på stan, köpte biljett till juldagen och fikade. Väl hemma sen värnade baby sen kom Ida och Danne också, blev lite glöggmys och så gjorde vi ännu mera knäck! 

Snart ska jag iväg och sola, systemet och så sen ikväll blir det en liten utgång!:) pussilago <3

Onsdag

Jobbade över igår och när jag kom hem var lägenheten skinande ren och mat stog på bordet. Kollade paradise hotel och sen somnade vi. Jag har fått urinvägsinfektion och dom som aldrig har haft det förstår inte smärtan :( jag ska iallafall till doktorn och få penicillin. Annars är det snart julledigt och jag är glad. Plus att jag allvarligt talat har världens bästa människa vid min sida varje dag<3 

Mhmm




Tisdag

I söndags tog vi sovmorgon, jag började kolla ifatt några ph avsnitt som jag missat sen drog vi till Ida och Danne och hade söndagsmys där. Kollade solsidan och så. Mycket trevligt! Igår gick vi till nya kondis och fikade efter jag slutat sen somnade jag innan 9. Jätte tlött men idag är jag pigg! Blir övertid men bara kämpa på, två dagar till sen aaartoooon dagar ledigt och ingen kan vara gladare än jag :D att kunna sova ut och hinna göra saker på DAGARNA! Snart kommer Ronja så ska vi äta lunch. Pussilago!



<3





Lördag

Vaknade upp lite bakis och känslan när jag kom på att det bara är lördag, oh! Igår åkte vi med Swea och åt julbord med Misab, lyssnade på trubadur, dansade och hade kul! Avslutade sedan kvällen på håpes hos min man sen åkte vi hem! Snart ska jag iallafall få pizza så jag blir människa igen. Sedan åker vi till Etuna och på Therese och Kalle en stund tills Yossi ska jobba då blir jag kvar sen åker vi hem igen inatt någon gång. En vecka kvar till julledigt sen är jag ledig i 17 dagar, wihooop! 




Torsdag

Min dag på jobbet kunde inte bli så mycket bättre! Vart med Ronja och skrattat och haft oss mest hela dagen. Efter jobbet åkte jag Sandra och Ida och hämtade nam nam sen hem till mig och mös och kollade tv. Sen kom baby så nu ska vi lägga oss och gosa! Imorgon är jag ledig, sååå skönt. Sjukt vad betydelsefullt det är med lite ledighet när man jobbar varje mån-fre. Imorgon blir det julbord med Swea och Misab i Eskilstuna, trevligt kommer det bli!

Godnatt på er <3 






Tisdag

Igår skulle vi på bio men lilla Lollo kollade fel dag så när vi väl kom till bion så var det stängt :D Så vi hyrde film istället, The call! Mycket bra. Jobbat och sen bara vart hemma med babe.  
Nu är jag själv så ska decka i sängen framför paradise som jag missade igår. Det händer inte så mycket mer i mitt liv just nu, har ni nå idéer vad jag ska skriva så får ni väl hojta mina kära läsare (Sandra, Linn, Ida, Therese & Becca bland annat) ;-) Pussisar <3


-v-



Andra advent

Somnade så gott igår och vaknade inatt att min man kom och kröp ner hos mig! Nu har vi ätit godfrulle, julskinkesmörgås! Nu ligger vi i sängen igen och myser. Blir en fika på stan och så solsidan ikväll såklart :)








Myskväll

Jobb igår, hem och sov lite och sen till Ida som klippte mig så nu jäklar är det fräscht! Fick med mig en god hårinpackning också som jag snart ska testa. Tog oss hem till lda där jag vart enda tills halv 4 idag. Kollat film, pratat, skrattat, promenad, ätit och sovit ;) Väl hemma träffade jag baby ett tag som precis drog och jobbade.. Jag ska städa undan lite, tända ljus och kolla ph och sen sova..och vänta på killen som kommer inatt igen! 

Kall årstid, men fan så mysig! 



3 december

Blivit ett litet uppehåll här men nu är allt som det ska vara igen! Haft många fartfyllda dagar, bra som dåliga. Bland annat så har jag vart sjuk så min operation behövdes flyttas fram men skönt att få göra den efter jul istället. Det har hunnit blivit första advent så har småpyntat lite hemma bland annat med en gran i kruka, julgranskulor i fönstret osv. Umgåtts med mina bästa, min baby och även vart mycket i Arboga hos Idababe. Jobbat, skrattat, gråtit och gjort de som livet hör till ;)

Igår jobbade jag, pw en timme, kollade mammas vernissage sen gjorde jag och baby knäck, namnam det kan jag aldrig bli för gammal för!

Nu sitter jag i bilen och vaktar, övertid senast till 8 men jag klagar inte! 

Det blev ett lite gott och blandat inlägg idag, kul att ni hänger kvar fastän jag inte skriver varje dag ;) puss <3 






RSS 2.0