What if you fly

Fixat och donat i flera dagar nu här hemma. Nytt i vardagsrum, hall och sovrum och jag är nöjd! Älskar att fixa nytt här hemma och möblera och ha mig 👏 och killen gjorde ett suveränt jobb med möblerna 💪 #minmankan

Dessa dagar borde endast ha gått åt till att plugga vilket de såklart inte blivit. Men nu ikväll har jag pluggat mycket, haft Carro som läxhjälp, dagen innan såklart. Ska till skolan nån timme imorgon och ha seminarium iallafall :) haha jag kan ju låtsas att jag inte är nervös iallafall fast jo det är jag.. Jag har bara sett min klass en gång på en föreläsning men då fick man ju liksom inte nån bild av alla. Nu när vi är indelade i mindre grupper lär man ju känns varandra lite.

Jag är så jävla glad nu! Äntligen vet jag vart jag är på väg i livet och jag har ett mål. Först var jag osäker på om jag skulle tacka ja till sjuksköterskeutbildningen men nu när jag väl testat på så känns det hur bra som helst så det här kommer jag nog absolut vilja jobba med i framtiden.





Hihi

Igår åkte jag och frugan till Örebro och jag hade min första dag i skolan! Gick jättebra men mycket att ta in men det ska nog gå bra. Träffade saknade Linn och Amanda på kvällen en stund ☺️ 

Idag åkte jag och killen till Västerås, käkade och shoppade massa fint. Bland annat ett skrivbord och en byrå som kommer bli såå fin i sovrummet och äntligen mer plats för mina kläder. Jocke och Carro kom också så vi strosa runt med dom lite.

På fredag har vi seminarium i skolan så nu är det hårt plugg som gäller! Har längtat till att få utvecklas och lära mig nya saker så det blir nog bra det här! Och så skönt att inte längre ständigt ha tankar på vad jag ska plugga till. Kommer jobba i sommar iallafall och alla lov så det känns skönt att veta det iallafall!

Nu ska vi hem, montera möbler och plugga plugga! 


I framgång och motgång står vi alltid vid varandras sida! Älskar dig Carro <3





Bakis

Igår åkte ju jag och Carro till Västerås och gick ut på bmb med fler folk! Egentligen tänkte vi åka till Köping och gå ut där och överraska killen & han hade tänkt likadant så överraskad blev jag när jag såg honom i Västerås på krogen sen 😍 Tur vi inte gick ut i Köping då! Hade jätte kul iallafall. Det var mycket köpingsbor också. Dansade och hade oss! Imorse var jag ganska pigg faktiskt. Gick en promenad med Carro, solade och så har jag färgat hennes hår och sättit i mer löshår. Jättefint blev det :-) Nu är jag hemma med killen och Carro. Ska kolla något nytt program som går på TV3, Mordet! 

Imorgon börjar jag min första dag i skolan så får jag se om jag vill fortsätta! 






Fridag

Efter jobbet åkte jag och Carro och hämtade tjejen jag är kontaktperson för så vi åkte hem till mig och spelade tv-spel. Sen åkte jag hem till mamma och pappa, badade och åt :D Gick till Therese som dessutom flyttar tillbaka till Köping om en vecka, fan vad kul iiih! 

Jag fick även ett glädjande men svårt samtal. Jag kom in på universitet i Örebro på sjuksköterskeprogrammet! (Reserv) Jätte glad såklart men jag ver verkligen inte hur jag ska göra. Programmet var inte mitt förstahandsval när jag sökte utan jag sökte mest för att söka. Jag tackade iallafall ja till platsen och föreläsningarna startade redan förra veckan men jag ska dit på måndag isåfall. Jobbigt att jag har lägenhet, vikariat och ändå har drömmar om att resa (fast det hinner jag ju senare i livet isåfall dock). Jag lämnar allt tryggt till något jag inte är helt säker på, men ibland måste man ju chansa också. Flipp eller flopp. Jag går nog dit på måndag iallafall så får jag se hur jag känner då! Jobbigt med alla dessa tankar kring framtiden. Jag vill så mycket men vet ändå inte riktigt vad.

Jaja, efter denna dag av tusen olika tankar så känns det skönt att snart få sova och vila skallen lite ;) Jag, Carro och baby kollar på Frost nu! Ledig imorgon så ska ta en låång sovmorgon. Godnatt på er ❤️ 



 

Hallå

Dagarna rullar på! Jag jobbar, umgås, shoppar och äter 😂👍 Nu ligger jag i soffan på jobbet och ska snart äta tacos när Carro också kommer in! Fredag och jag är ledig i helgen, iiih. Blir utgång imorgon på bmb :-) 

För några månader sen sa jag ju ifrån längre vikariat MEN jag pratade med chefen för några dagar sen om hon ville ha mig kvar och det ville hon så gärna! Nu är det extra kul på jobbet när min Carro är tillbaka här igen <3 

Hoppas ni får en bra helg och kul att ni tittar in trots baaaad uppdatering! Pussilago 😘 




Fick denna väska av killen 😍

Is it possible for home to be a person and not a place

Var ju på dendär lyftkursen idag. Vi var bara fyra personer där och lärde oss lite hur man ska arbeta med kroppen på bästa sätt och så! Lärorikt iallafall ☺️ Åkte hem till mamma och pappa, umgicks med dom, färgade håret på mamma och åt mat sen kom killen och hans kompis och hämta mig så fikade vi på donken. Nu är vi är hemma och kör tv-spel, Sonic! As kul :D  Ledig imorgon igen, så skönt!

Och nu är det inte långt kvar till mina fina vänner Ida och Danne får en liten pojke. Åh jag är så glad och jag längtar så 👼 För en annan så är barn så långt ifrån verkligheten man kan komma men de hinns med nån gång i livet de med. Godnatt på er! 

Mys

Vaknade tidigt idag. Åt mysfrulle med killen sen var jag och Carro barnvakt åt hennes lillebror, gick till banken och åt på nam nam. Nu är vi hos henne och lyssnar på musik, killen och hans kompis kommer förbi snart också. Imorgon är jag ledig men ska på lyftteknik, bra att lära sig sånt när man har de jobbet jag har! 

Förövrigt så är jag såå glad att ha Carro hemma igen i Sverige. Världens bästa vän någonsin! Pussilago 😘 





Shoppilopping

Blev rastlös i sängen så jag och mamma åkte till Västerås och shoppade och jag är människa igen👍 Fick med mig en mörkblå duk, kuddfodral, kudde, plattång, torrschampoo osv.. 




Hallå

Igår var mamma och pappa här och pysslade om mig i flera timmar medans jag låg gråtandes i sängen med hög feberfrossa och trodde jag skulle dö 😅 Somnade gott sen till kvällen iallafall och idag mår jag mycket bättre. Har fått i mig lite att äta men börjar bli rastlös nu istället fast jag ännu inte känner mig 100 :/ Har värk i ryggen av allt liggande men snart är jag helt uppe på benen igen! 

Hoppas ni andra haft en bättre helg iallafall! ❤️😘 





Blä

Magsjuk! Jag önskar inte ens min värsta fiende att må såhär :( godnatt! 



Baby is home

Städat och tvättat idag sen drog jag och Carro till Thomas och han piercade mig, en smiley :) Jag är nöjd! När jag ler syns knappt "ringen" på piercingen utan bara diamanten! 💎 (På kortet syns dock hela) Åkte och jobbade några timmar sen har jag äääntligen fått träffa min prins. Han fick lite julklappar av mig och jag en DKNY-väska 😍 Nu ska vi fortsätta mysa, puss och godnatt <3 




REAL MEN CAN'T BE STOLEN!

2014 - ett år fyllt av nya underbara människor, minnen, utomlandesresor, nytt jobb och små felsteg som man lärt sig av även denna gång! Vissa personer har försvunnit men så finns de dom som har kommit för att alltid stanna <3 Även detta år har mina vänner, familj och pojke bevisat att dom är bäst! 

2015 gör vi till ett minst lika bra år va 💪

Tanken var att börja året med att överraska Carro att åka till Thailand men på nyårsafton valde hon att komma hem! Då när jag bestämde mig för att åka så sa jag ifrån mer jobb så från den 7 februari har jag inget jobb men det löser sig alltid. Antingen fortsätter jag där eller så hittar jag något annat ☺️ Men resa får iallafall vänta ett tag nu, så tar jag nosen min nu i första hand!

Annars jobbar jag som vanligt och umgås med alla mina bästa! Idag kommer killen hem från USA/Kanada efter 3,5 veckor.. Gått bättre än jag trodde faktiskt, man måste väl få sakna varandra någon gång ibland också! 









RSS 2.0