tagg

tränade stenhårt, är helt slut nu.. nu väntar jag på att paappi ska komma med min kycklingsallad, naami! utan cola denna gång :( slut med sånt skit, haha!


sitter och taggar lite för paaarty imorgon, här har ni en bra låt med 09 populäraste låtar tyyp!


torsdag

hade inställd engelska så fick sluta vid 2! på idrotten gör jag, moa, christy, eve, amanda och cassi en dans. den blir väl...fin? eller:D haha! sedan ska vi visa upp den för vår idrottslärare.

ska strax dra och träna och ska jag vara ärlig så har jag inte tränat dom senaste gångerna jag skrivit de för jag har varit så jävla lat. men NU jävlar, idag ska jag träna.. kanske blir ut och går också, heeelt ok fint väder ju :) eller vattenpipa?! de är soooft ju.

nu är valborg helt planerat också, jag drar till arboga och elina kommer senare. händer ju ändå inte ett skit här i köping och de är ändå minst lika kul i arboga.

jaja nu ska jag äta, tänker tillbaka på ananasen jag och emma åt igår.. den skulle sitta fint! men får bli mússli istället, funkar de med.
laaater :D


onsdag

redan onsdag, veckorna går såå snabbt! jag, moa och elina satt vid datorn på historian och efter ett tag får jag ett sms och frågar varför vi inte är på matten? vi hade alltså suttit 20 min extra så matten kunde vi ju bara glömma! jag och elina drog iallafall till stan och jag köpte strumpbyxor och sedan fikade vi, naaami.. sedan gick vi hem till mig, gjorde ordning glass-avocado-ananas-banan&grädde. lite skum blanding men det gick :D efter de hjälpte hon mig lite med tyskan och efter de drog vi till IP och kollade match. kollade runt lite på stan också sen fick jag skjuts hem! nu sitter jag här och pratar med idababy i telefon, ska nog lägga mig i sängen och sova snart!

strumpbyxorna jag köpte :)


dödshjälp

sitter i skolan och ska ha ett fördjupningsarbete i svenska och samhäll.. tror jag ska välja dödshjälp. tycker de finns både för- och nackdelar med de! läste i nån artikel om nån tjej som fått en tumör. hon hade varken lukt- och smaksinne och se kunde hon inte heller göra.. Hon ville ha dödshjälp men de fick hon eeej!

 

Jaja, nog om det! Efter skolan ska nog jag och elina förbi stan och köpa strumpbyxor.. ska även köpa gratulationskortet jag egentligen skulle skickat igår, eller egeentligen fredags! ska träffa emma senare också. sedan blir det lite plugg och träna! valborg snart, iiiiih!


never give up




Hallåå!

Vädret, vad händer med det?! sol ena stunden och regn nästa.. Jaja, åt nyss tacos och nu väntar mitt badkar på mig! Ska fixa mig lite sen måste jag kila iväg till stan och köpa ett gratulationskort som jag ska skicka till Anton som fyller 20 idag, grattzboo. Tror jag skulle träffa Emma senare också, vi tänkte röka vattenpipa men vi får se om vädret tillåter de. Jaha, onsdag imorgon vilket innebär nationella i engelska som inte är min starkhet, tyskaprov på torsdag och heldag i svenska på fredag, låter som en underbar vecka eller?! Fredag är det ju iallafall valborg så något positivt händer de ju i livet iallafall, haha! Nej nu måste jag hoppa i badet innan det blir översvämning.. Skriver lateeer!


låååtar


ajajaj

dålig jag varit med uppdatering nu.. kul att alla läsare håller sig kvar iallafall :D jahaaa vad har jag gjort under dagarna?!

arboga- umgåtts, rökt vattenpipa

västerås- var nån bilträff

stockholm- THE LAST BOUNCE! jag och amanda gjorde ett spontanryck och drog oh kollade på grymma dansgruppen bounce i globen, de var den sista showen dom hade.. kul att man hann se om innan dem han sluta iallafall! sjukt grym show.

köping- här har jag också varit, vad har hänt här då? skola&jobb, lite träning och umgåtts.. är väl mest som vanligt, men har haft en lång och skön helg så ska absolut inte klaga.

nej vet ni vad? jag ska tvätta av mig sminket och så sen ska jag lägga mig i sängen och så somnar jag väl så småningom. är trött efter jobbet och de är så skönt att vakna utvilad imorgon.

Förresten, någon som vet varför de skruvar bort korkarna från flaskorna i globen? jag har ännu inte fattat det och jag har t.om sökt på google men där hitta jag inte ett skit :( haha, vore intressant att veta faktist.. 


OMG!

Väntar på Elina att hon ska bli klar sedan ska vi dra och träna :) Åh nu har jag helg!


09:22

Jag och Malin sitter i datasalen och håller på med ett fördjupningsarbete. Anorexia valde vi.. Sjukt vilken läskig sjukdom det är, men inte så konstigt att sjukdomen är mycket vanlig med tanke på vilket samhälle vi lever i idag och vilka skönhetsidealer vi har att följa.



Jaja, har idrott efter den här lektionen sen slutar jag! Efter skolan ska jag tränaaa..  Får se vad som händer sen, är ledig imorgon iallafall :D


Sthlm!

Kom ganska nyss hem från Sthlm.. Bussen gick från skolan vid halv 9 och efter nån timme var vi framme. Vi gick på rundtur i gamla stan, vi höll på och frysa ihjäl, drunkna i regnet och kissa på oss så guiden var så sjukt snäll och tog oss upp till hennes lägenhet(som låg i gamla stan) och lånade ut jackor, toa och paraply. Snällt tycker jag!

Efter rundturen så tog vi en shoppingrunda, visar längre ner på bilder vad jag köpte.. Ville inte slösa hur mycket pengar som helst men lite fick jag med mig hem iallafall. Blev käk i kungshallen, pizza!

Vid 13.45 gick vi till riksdagen och fick kika runt lite där, var rätt kul faktist. Redan vart där förut men nu fick vi en roligare guide än förra gången. Bussresan hem var kul med mycket skratt, haha. Tack för dagen mina kära klasskompisar :D

De jag köpte:








In my head

Solen skiner, som vanligt känns det som.. och jag älskar det :D Nu har jag slutat! Väntar på att Elina ska höra av sig så ska vi dra och träna (vi går ut och går i det fina vädret istället) nu jävlar beach 2010 här kommer jaaag.. haha, eller? får se hur de slutar. Ska se till att spendera resten av min dag ute i det fina vädret, kanske tar med mina tjejor ut med en filt och vattenpipa? Vi får la see :D


rubrik?!

Var som sagt ledig idag. Gick förbi pappa och väntade på att han skulle fixa klart sig sedan åkte vi till Arboga. Idababe klippte mig och nöjd som sjutton blev jag, nu är nästan allt slitet borta och det känns fräscht igen! Lite kort men man vänjer sig, och så växer det ju såklart.

Vad har jag mer gjort idag.. Varit ute och gått med Elina :) Vi gick rätt långt, skönt i det här vädret. Pluggat har jag också hunnit med, har skjutit upp den i över 2 veckor nu tror jag?! men äntligen klar, nöjd känner jag mig.

Imorgon har jag lektion från 08.15-09.45 sedan slutar jag för dagen. Jag kan ju inte klaga :D




party all night long

Igår gick jag förbi pappa och fixade mig där.. Min farbror och kusin var där, sjukt längesen jag träffade dom och trevligt var det! Åt lite pizza sen mötte jag upp Fredda, Jonas och Conny för att dra hem till Elina där Hanna var för lite förfest. Var mycket trevligt och vid 11(?) drog vi till Eve där det var party och kul vare. Somnade sjukt sent igår vilket gjorde att jag var sjukt trött imorse när jag vaknade vid 2-tiden, haha..

Blev för mycket av det goda igår så mådde verkligen skit idag, aldrig mått så dåligt tror jag... Mamma gick iallafall iväg och köpte alvedon, frida-tidining, godis och cola. Efter det plus lite sömn så mådde jag bättre igen. Mötte Emma och gick ut och gick med henne och nu är jag bara hemma och slappar. Jag och mamma åt nyss räkor, gotti! Imorgon är jag ledig, huuur skönt! Ska nog förbi Arboga imorgon så Ida får klippa mig, välbehövligt.


Tjooo

Dansuppvisningen gick...sådär. Vi tappa bort oss endel men äääsch vad gör de?! :D Tror det blir lite party ikväll men de visar sig.

Jag har längtat ihjäl mig tills nästa vecka fram tills nu typ, planen är inställda vilket gör att 2orna inte kan åka på sina resor vilket gör att vi inte får ledigt måndag&fredag och knappt har nå lektioner tisd, onsd, torsd och vilket då gör att vi måste gå den veckan på alla lektioner iallafall eftersom lärarna som skulle åka med blir kvar i skolan... Oj det blev långt och krångligt men dom flesta förstår iallafall vad jag pratar om :( jävla skit!

Jaja dags att rycka upp sig, de kunde vart värre! haha.. Ha en bra kvääll vi hörs imorgon då det är söndag, (läsa-bloggar-dagen) typ ;)


Dansuppvsining

Halloo!
Nu sitter jag här och väntar på Amanda som ska hämta mig. Vi ska till Big Inn där vi har dansuppvsining :) den börjar 15.00 om ni är sugna på att komma och kolla!


Skutt

HELVETE! Skrev typ värsta inlägget men sen försvann det :( Bara att skriva om då... Var på Skutt igår, var kul. Började hos Elina, rökte mest vattenpipa på hennes balkong. Blev mycket dans på skutt men drog hem ganska tidigt, fick sällskap nästan ända hem tills pappa kom och hämtade mig sen åkte vi till donkan och åt, fyfaan de satt fint! hahah.

Idag mår jag mindre bra.. Slutar om ca 10 min sedan blir det jobb och efter det dans. Blir en lugn helg, det gillas :) Dansuppvising imorgon också.. Skriver senare om jag hinner!


suuuun

Efter skolan träffa jag emma, drog hem till mig en snabbis och åt sen gick vi ut och satte oss i solen.. Lina kom också så rökte vi vattenpipa. Emma drog efter en stund men jag och Lina satt kvar och njöööt av det underbara vädret, sedan tog vi en sväng förbi henne för att hämta bilen sen åkte vi till donken och tog en glass :D Första åkturen med Lina sen hon fick körkortet, iiih.. Har lite planer för sommaren också, öland på midsommar?! kan nog vara något. Mindre kul för mig och Elina som inte är 18 än, men det blir nog kul ändå om det nu skulle bli så.

Nu ska jag ut och gå med Elina, skriver säkert senare. Puss


(#)

diggar vädret, diggar våren, diggar att vi är lediga nästan hela v.16, diggar att jag ska dansa idag, diggar att jag är glad, diggar att jag har världens bästa vänner och familj, diggar dig... ja, jag diggar rätt mycket jag!

 


sunshine

Skolan gick snabbt och vädret är ju sjuuukt underbart:D ska träffa Madde om ett tag sen ska vi iväg och dansa, har uppvisning på Lördag så bra att vi får träna mycket nu på dansen! Jag har inte så mycket mer att säga mer än att jag älskar min fortfarande namnlösa kisse som ligger här och kurrar som en liten björnunge <3 hihi! ha en bra dag.


örongodis (8)





rubrik

Sådär. Söndag idag vilket känns sådär för det betyder ju att det är skola imorgon och slut på lovet :( men har haft ett bra lov, har mest tagit det lugnt. Blev Sthlm i Tisdags med Moa och Elina, har även varit lite jobb och lite party..

Stockholm var sjukt trevligt. Hittade jätte mycket, bla två par skor, löshår, kläder, mascara, nagellack, två berlocker till mitt armband, solglasögon och så. Var helt sluuut efter den dagen! men det tog inte slut där, gick ut med Madelene och Tyson 1,5 tim efter det, haha galet..

I fredags dansade jag och Madde i 3 timmar kanske?! och träningsvärken igår och idag, fyhelvete vad ont jag har... haha!

Gårdagen spenderades hos Elin som fyllde 19 i fredags. Blev lite tårtätande och drickande, var trevligt men drog mig hem rätt tidigt.

Idag vaknade man upp av sunshineee vilket gjorde denna söndag bra, finns nog inget bättre än fint väder. Jag och mamma drog och delade på en pizza sen åkte vi runt lite, till Munktorp och så sen hem! Åkte förbi pappi sen och hämtade min vattenpipa sen satte sig jag, Elina och Therese på en filt och rökte vattenpipan och spelade lite kort å såå, så skönt..

Nu har jag bara vart hemma och försökt plugga, går åt helvete för har inget sug alls men ska fråga Elina om hon kan hjälpa mig lite så kanske det går lite lättare.


sunny day

Åååh, älskar vädret.. Man blir såå glad! Nu måste jag plugga lite, sen kommer jag med en fet uppdatering ;) Ha en bra dag sålängeee.. :)


trötter

Igår drog jag en fika med tjejorna på stan sedan satt jag mest på tatuerarstudion resten av dagen, spenderade runt 6 timmar där.. Det värsta var väl att det inte ens var jag som tatuerade mig alls. Men från början var det tänkt att jag skulle fixa till min tattoo efter, men klockan började ticka och de sluta med att jag fick gå hem utan att ha fixat till den. Ska iallafall dit vid 1 på onsdag!

Jaha, jag borde sova nu.. Ska ta halv 10 tåget imorgon med mina babes till Sthlm, så kommer vara rätt trött.. Men grejen är att jag faktist redan sovit sen halv 11, vaknade bara till en sväng nu :) Natti <3


Tattooos



  Längs ryggraden                       Nacken

Flowers, u love me?!



Blommor måste ju bara älska mig... hihi!

Igår ringde mamma mig och berättade att morfar fått en hjärtinfart så moster och dom kom raka vägen från Karlskoga för att hämta upp mig så vi kunde hälsa på honom på sjukhuset. Var där från 1 till 6, var jobbigt att se honom ligga där och inte kunna göra speciellt mycket.. Han har redan fått 4 hjärtinfarkter förut och en propp, han är som stålmannen♥ skulle det vara någon annan skulle den nog redan vara död nu...

Lördag och solen skiner, FYFAN VAD UNDERBART! Började jobba vid 9 och slutade 1.. Trivs sjukt bra så det är ju en fördel, speciellt när jag ska jobba några fredagar/lördagar framöver. Nu ligger jag här och gör mest ingenting, ska snart ta mig ut i fina vädret och sola(solarium). Sedan kommer Moa hit så ska vi äta och fixa oss för ikväll blir det lite party hos Hanna. Blir lugnt för min del men kul ska det bli ändå :)

Justja, sjöng ju på mammas vernissage också vilket gick jätte bra! Var längesen jag sjöng nu men känns som jag kommer komma igång med det lite mer nu igen.. Kom med i tidingen i torsdags också, wihoo. Hahaha!

Jaha lovet ser rätt lugnt ut, jobb på tisdag och lördag och Stockholm med Elina och troligtvis Moa nån gång nu i veckan. Efter lovet så är det inte långt kvar till sommmarlovet. Allt känns så braaa nu och jag är lycklig.


RSS 2.0