tjoo

Sitter i skolan nu och väntar på att min engelska ska börja, om den inte redan gjort det.. haha. Jobbig dag idag men tror jag går lite tidigare, måste öva på några låtar. Ska sjunga idag på mammas vernissage, är rätt nervös för de var ju ett tag sen man sjöng nu. Men ska nog gå fint! Skriver säkert senare :)


Måndag

Efter skolan drog jag och Moa och fikade, drack min älskade chailatte yaammi yyammi! Hanna kom förbi ett tag också.. Gick förbi tatueringsstudion efter men de var stängt, behöver dra ut mitten sträcket på mitt E, det är så kort så det sen nästan ut som L.. Vill ju inte att folk ska tro att det står HOPL, hihi! 

Nu är jag iallafall hemma, mamma har hjälpt mig att plugga lite och än är det inte över. Har svenska jag måste göra, matte prov på onsdag, idrottsprov, samhällsinlämning och engelska fast den är jag redan klar med. Så har en hel del att göra men så är det när man går samhäll :D

Imorgon ska jag sjunga också på mammas vernissage. Har bara två låtar jag vet som jag ska sjunga så måste hitta nån till, två iallafall. Mycket som måste göras... Men inte långt kvar till lov nu och guuud vad skönt! Åker till min älskade stad Stockholm då, med Elina såklart :)

Skriver senare om jag har nå vettigt att komma med, ciaaao♥


Oops..

Råkade lägga in fel video förra gången.. Självklart menade jag att det var denna film som är grym! Det är samma person på videon :)


Eeehey

Fredag: Jobbade sedan var jag med mina flickor, kollade lite let's dance & prata.. Fredda kom och hämtade mig sen så drog vi till Johnnys grav, Fint var det men usch jag kan fortfarande inte fatta att det är sant! :( Drog till donkan en snabbis sen hem till mig och kollade lite tv sen drog han, somnade rätt snabbt efter de.

Lördag: Jag och bästa mamma drog och fikade och sen handlade vi,  köpte hårfärg och drog hem och färga håret. Brunt igen bara. Sedan gjorde vi ordning baguetter, avocado+creme fraiche och kyckling. Nami! Hela lördags-kvällen bestod av myys, film osv.  Sååå sjukt skönt med en lugn helg!

Idag, jaa idag har det inte hänt mycket. Mest slappat.. Inte gjort nånting av det jag skulle, en av sakerna var att träna. Haha skit också, måsteee komma igång igen..


Onsdag

Skolan idag var okej! Nu är jag hemma och väntar på Madelene, hon ska lära mig lite av dansen och så sen ska vi iväg och dansa. Längesen sist :/ Hör av mig senare om jag har nå vettigt att komma med.. Ciaao


Söndag

Sitter här och kollar lite på Bella & Tyra Show och på The Hills, likee it!
Igår vid 6-tiden åkte jag till Kungsör, lagade tacos och kollade film vilket var väldigt trevligt. Fick en chock när jag kollade ut genom fönstret imorse och såg att det var snö, jag som hade tänkt mig lite vårväder så man kunde ut och promenera i solbrillor men icke.. Ska lgöra ordning chailatte sen lägga mig ner i sängen så ska jag fortsätta kolla The Hills. Tror jag ska träna senare också. Puss =)


(F)

Rosor blir man alltid lika glad över när man får och det fick jag igår, aw sooooet :*




Nu ska jag lägga mig, har svinont i huvet.. tror jag börjar bli sjuk. Sov gott!


Våår!

Känns som våren är här nu och fyfan vad underbart! att man kan gå i skinnjacka är iallafall ett bra tecken på att våren snart är här.. I söndags vid 12 åkte jag till Ida och hälsa på henne i lilla Arboga. Var ute och traskade i den fina vårvädret, satt ute och åt chips&godis, kollade tv, solade och hade det skoj! Alltid lika kul med dig babe.. Får ju inte glömma att vi tog rätt många fina "kines"kort, men dom kanske jag visar nån annan gång, haha :)

             Idaboo ♥                                  Lojs i väntan på solning!
 


Efter skolan idag så gick jag och mamma och fikade och sedan en liten tipp på stan,
fick med mig ett par leggins hem.. På tal om något helt annat så äre typ bestämt att jag och Carro drar till norge och hälsar på pojkarna om nån helg. Kan bli kuuul!

En liten dagens outfit får ni där också ;)



Har glömt säga att jag fick en lite sen födelsedagspresent av Anton och hans föräldrar, Carolina gynnings parfym. Namnamn! Nu ska jag chilla vidare så får vi se vad kvällen bjuder på, ha en bra dag♥


pppra låt!

Jag sa ju lite tidigare att jag ville ta de lugnt ikväll... men den här låten ändrar mig, haha!


Kungsör

Jag säger väl som jag brukar säga en lördagmorgon, jag mår lite som jag förtjänar! Men bättre än väntat, har lite ont i huvet bara. Igår åkte jag, Emma, Lina och Elin till Jonis i Kungsör där det var förkrök. Var rätt trevligt där. Sedan tog vi taxi till en lokalfest. Var inte mycket folk där först men det kom mer folk efter ett tag. Fick skjuts hem vid 1 nånting?! Var en helt ok kväll :)

Ikväll vet jag inte om det blir liite party igen eller om det bara blir en filmkväll med GODIS & COLA! De sista alternativet lockade mig lite mer just nu men jag får se vart kvällen tar mig.


vår!

Nu känns det som vår ute, eller tidigare idag.. men har hört att det kommer mer snö till helgen, inte ok!

Min födelsedag var bäst med mina bästa vänner och så kom det fleer folk, blev runt 26 stycket oh kul var det :) dem sista gick hem vid 3 så blev ganska sent i säng. Fick iallafall thomas sabo armband och två berlocker, en var en smybol för tro-hopp-och kärlek och ett det andra var ett L. Fick även tröja och örhängen, lite choklad och så. Såå nöjd :D

Igår blev det en sjuuukt lång bilresa. Blev även stannade av polisen för bilen gick lite fortare än vad som stog på hastighetsskylten.. ;) Hade iallafall en trevlig stund med A, kändes skönt men mindre skönt att behöva åka hem sen efter 3,5 tim. Blev käk på donken sen hemma vid 10..

Efter skolan mötte jag Lina, Emma och Elina.. Gick förbi landora och tog ett till hål där uppe vid örat sedan gick vi till latte och fikade, mycket trevligt<3


05:21

Klockan är 05:21 och jag är fixad och klar, haha! Gick upp 03.45 så har hunnit duschat och allt.. om ca 10 min blir jag hämtad sen bär det av till Kristianhamn. Kommer nog hem sent ikväll, kanske skriver då eller så hörs vi imorgon då jag ska berätta lite om lördagen och alla fina presenter jag fick av mina kära vänner♥


TAGGGG


sweet 17

Jaha, idag fyller jag år! haha..
Det är inte alls samma känsla som när man var mindre! Jag kommer ihåg hur svårt jag hade att somna dagen innan jag fyllde när jag var liten, och om jag vaknade vid klockan 6 på födelsedagsmorgonen och var jätte kissnödig/törstig så ville jag inte gå upp utan där låg jag klarvaken i sängen och låtsades sova tills mamma, pappa och min bror kom insjungandes med paket och frukost på säng :D Nu är det inte riktigt samma sak, eller inte samma känsla iallafall. Haha! Blev iallafall nöjd över presenterna, fick bl.a tandblekning, namnsmycke, converse, presentkort, pengar, hål i örat där uppe, tandsmycke oh klocka. Jag är nöjd.



Ikväll blir det PARTY hos mig och jag hoppas det blir lyckat. Det kommer rätt mycket folk så jag hoppas det ska få plats och jag hoppas att grannarna INTE klagar. Vi har liksom världens tjurigaste grannar, som ibland är jätte glada?! dom ändrar humör varje vecka, eller om det är månad.. Den här veckan/månaden är dom tjuriga iallafall, lite otur :/ haha!

Vid 3 kommer lite gäster så då blir det fika och vid 7 kommer bästa tjejorna hit och käkar och så, resten kommer senare.

Igår blev det även lite shopping med Elina.. hittade inte så mycket men fick iallafall ett par typ lackleggins, armband och en tröja med mig hem :)

 

Ha en bra dag/kväll för det ska iallafall jag ha, hihi♥


rubrik

Imorse vid halv 1 drog jag, mammi och pappi oss till tatuerarn så gjorde jag min lilla tattooo! Var osäker vart jag ville ha den och vilken text osv men till sist valde jag och nöjd blev jag. När de var klart efter kanske 20 min drog vi till kina och käka.. Sen drog jag ut och tog en liten promenade med en viss sötis och sedan gick jag till Therese.

Jag kan ju även meddela er om att jag dog när jag fick min lite för tidiga födelsedagspresent, en RÖD DILDO! Och inte nog med att den var röd, den var TJOCK också. Jag själv skulle nog säga att den nästan är lika tjock som en stock. Hahaha men vi fick ett gott skratt iallafall och tur var väl de.

Ikväller vet jag inte vad som händer, kanske svänger förbi Eve en stund eller så kanske det dyker upp nå annat trevligt i denna otroligt roliga stad KÖPING.

Vi hörs sen alla mina kära bloggläsare, det är tack vare er min blogg fortfarande lever... hahaha ciaao :)


oh happy day

Holaa!
Gårdagen spenderades först med Emma, vi fikade och åt som grisar! Sedan kom Amanda förbi så drog vi till Farre och kikade tv med några där och så.

Idag träffade jag Emma på stan sen har vi bara varit hos henne och kollat film och så. Snart ska jag träffa Elina för att träna sen får jag se vad som händer!

Imorgon har jag iallafall bokat en tid för en till tatuering. Kommer inte säga än vad jag ska göra för är fortfarande osäker vart den ska sitta, men lägger troligen upp en bild imorgon. Oh jag njuuuuter av lovet och jag antar att alla ni andra gör det också? ;) Have a nice daaay!


Hey!

Igår kom Idis till mig sen träffa vi Elina och drog hem till Therese.
Kollade tv, prat och spela spel.. Therese den klanten skulle slänga ut hennes nycklar
till oss från balkongen, men istället tog buskarna och den
sjukt djupa snön nycklarna! Tog ett tag att hitta men när vi hällde
över varmt vatten så smälte snön och scvishhh så var dom hittade :D

Dagen idag har bara varit lugn,
kollat film hos Therese; Allt om min buske.
Ja orden säger väl de mesta, den var helskum men rolig..

Inte långt kvar tills jag fyller men då på kvällen blir det käk & PaRtYyY* med mina underbara vänner<3

Imorgon ska vi förbi två tattostudios(?!)
Det är nämligen så att jag funderar på en till tatuering,
känns som jag har kommit på vad jag vill ha!
Mer säger jag inte, haha.
Nej men det blir
iallafall att gå dit och checka lite..

Good night sleep tight


RSS 2.0