fhfhg

Snart blir det en fika med Linn på stan. Får se vad som händer sen! Kom igeeen sol kom fraaam :D
 

Torsdag

Och dääär tog jag helg.. Är helt slut men får vila upp mig idag och tagga inför morgondagen! Idag kommer Therese "hem", hon har flyttat till Eskiltuna så träffar henne inte så ofta längre men ikväll då jävlar ska det umgås :) Jahaa, har inte mycket mer att säga just nu..är glad bara jag får in vanan att vara lite aktiv här ;)

Ha en bra och mysig midsommar alla!


Back in the days

Kollar in lite gamla bilder..saknar vissa tider så mycket!









20 Juni

Var uppe och hoppade redan 05.45 idag ;) jobbade 07-13 och det gick prima..påååt imorgon igen sen är det äntligen helg! Var på Ögir nyss också och fick fler tider där så det känns skönt.

Jahaa, idag är vädret finare än vanligt. Om man ska ta sig till stan och ta en fika kanske även fast jag är sååå trött, det gäller att ta vara på det iallafall lite fina vädret nu när solen inte är framme så ofta ;)



Funderar på att färga tillbaka till den där hårfärgen.......hmmm

Juni 19, 2012

Nu var det ett tag sen jag skrev igen..som vanligt ;) dags att komma igång lite va! Jaha mycket har hänt sen sist. Jag har tagit STUDENTEN, haft en oförglömlig bal och tagit körkort. Jag har även vaknat upp arbetslös men det ändrades snabbt.. I helgen provjobbade jag på Ögir och där fick jag fortsätta jobba..Idag jobbade jag på Yara, gjorde iiiingeenting annat än att bara satt och höll vakt ifall något skulle hända arbetarna. Imorgon är min första dag på jobbet i Arboga och ska även jobba på torsdag sen får jag se hur det går! Jobba jobba jobba men på fredag är det midsommar och på lördag qvarn..vädret är ju så jäkla värdelöst :( tur att vi ska boka utomlandsresa snart iallafall dååå!
 


RSS 2.0