dhghjdf

igår blev det en kort skoldag..gick med mina brudar till latte och käka, sen kom amanda och emma. kollade runt lite på stan sen till nya och fikade där.

blev än ännu kortare skoldag idag, gick hem efter idrotten..mådde inte okey men mår bättre ju med lite pencilin och alvedon! har bara legat och kollat film nu.. 

ikväll är det tjejkväll på stan vilket betyder att stan har öppet till 10 och även köpings café så idag blir det jobb så kom och fikaa :D haha..slutar någon gång mellan 21-23. Nej nu ska jag dricka te och vila!


you are amazing, just the way you are!


läs!

Livet är för kort för att vakna upp på morgonen med ånger. Så älska dom människor som behandlar dig rätt, & glöm dom som inte gör det. Och tro på att allt händer av en anledning. Om du får en chans, ta den. Om det ändrar ditt liv låt den. Ingen sa att det skulle vara lätt, de bara lovade att det skulle vara värt det. Det kommer att komma en dag i ditt liv när du inser vem som verkligen är viktig, & vem som inte var och vem som aldrig har varit. Så glöm folk från ditt förflutna, för det finns en anledning till varför dom inte klarade sig till din framtid. När vi växer upp, får vi veta att även den personen som inte var meningen att någonsin göra dig besviken förmodligen kommer att göra det. Du kommer förmodligen få ditt hjärta sårat mer än en gång och det är svårare varje gång. Du kommer såra hjärtan också, så kom ihåg hur det kändes när du var sårad. Du kommer bråka med din bästa vän. Du kommer att gråta för tiden går för fort, och så småningom kommer du att förlora någon du älskar. Så ta för många bilder, skratta för mycket och älska som om du har aldrig varit sårad, eftersom alla sextio sekunder du spenderar är en minut av lycka du aldrig kommer få tillbaka. Skratta när du kan, be om ursäkt när du bör och släpp det du inte kan ändra. Kyss passionerat, spela hårt, förlåta snabbt, ta chanser, ge allt och ha ingen ånger.Livet är för kort för att vara allt annat än nöjd.

HELG!

skoldagen gick helt okej tack vare mina bruttor<3 skönt med helt nu iallafall..jag och mamma kom nyss hem från stan, köpte hårfärg och så:-) ska färga utväxten, egentligen vill jag bara färga brunt så jag slipper slinga hela tiden men de kanske blir brunt nästa gång istället. ska färga håret nu och lite senare kommer min sötis, blir massa mys och IDOL :)



brownieee


dance

hade två lektioner idag, inge fel..har dansat från 5-7 och nu är jag bara hemma. ska snart börja läsa min svenska bok...sen äta och kolla idol! hoppas att baby kommer och håller mig sällskap ikväll<3 helg imorgon fyfan vad underbart :) skolan dödar ju en!


dansss

började skolan vid 10 idag.. hade orientering på idrotten. jag och elina försökte så gott vi kunde, gick sådär. fick 4/10 och den första tog typ 20 min att hitta eftersom den typ var gömd under en sten(!) hade geografiprov nu sista lektionen, kändes bra:-) nu ska jag snart plugga lite, SOM VANLIGT och vid halv 6 nånting ska jag möta linnsan och dra till daaansen!

E<3

dans

skola. käk på latte. dans. nu plugg. :-)

35435

hade sjukt trevligt hos moa :) god mat, dricka och idol..vid halv 1 drog jag och matilda till mathilda där bla madicken var. smög in på b&s, hihihi..var där typ en halvtimma bara sen var vi hemma vid typ, halv 4. Igår åkte jag och matilda till faulis, kollade på mindhaunters nånting. sjukt bra film faktist. kollade på någon annan också men vi var rätt döda så halvsov genom hela filmen. hemma vid 2 kanske sen somnade vi gotttt. ikväll blir det kolla film, case39, ensam mamma söker och dendär valsaken klockan 12. pusss

fredag

vaknade för en stund sen..blev ingen skola för mig eftersom jag kom hem vid halv 4 igår, så imorse vad jag DÖD :( jag och matilda gick på stan igår och så frågade några om vi ville vara statister i en film som visas i nästa år, vi tackade ja..så från 23.00-03.30 höll vi på. Dansade och hängde i baren, ooouh coola! hahaha. Ikväll blir det laga mat, basta och dricka lite hos moa med mina favvotjejer<3 


hellooo

igår: skola, latte med mina babes och efter de dans!

skola idag..hade bara två lektioner så det var en skön dag. Jag, elina och moa satt och tog hand om "skolröstningen", sååå tråkigt.. Nu har jag försökt plugga lite och taggga inför idol. Vädret kan ju ta sig lite men de är myyysigt också:-)


jfgxjjf

igår blev det som sagt bowling, blev några strikar där alltså ;-) sedan hem till elina! hade sjukt trevlig kväll..imorse var det bara för mig och ida och gå upp klockan 9, jag började jobba 10 och hon skulle vara med och hjälpa till. Var en del folk men det är bra så man har någonting att göra..jag slutade vid halv 5 och nu är jag hemma. Ska bada, fyfan vad skönt! är helt slut. Min lilla sötis kommer snart så då blir det plugg och så ska jag försöka få honom att vilja kolla på, Ensam mamma söker, haha. Badet ropar, ciaaaoo


jobb & partyy

hallo! baby drog nyss så sitter här själv nu, tråkigt..igår lagade vi tacos sen kollade vi på idol och efter det på film, Hierro, den var bra faktist! handlade om en mamma som tappar bort sin son och så. Somnade rätt tidigt igår, innan halv 12 iallafall och vaknade vid typ 9, drygt..men ska strax börja fixa mig för vid 12 ska jag träffa elina och fika och vid halv 4 ska jag jobba! när jag slutat kommer ida, blir käk här hemma sen dricka lite innan vi ska iväg och bowla och sen hem till elina på party :D taggggad..sist de var galet var i alanya och det var ett tag sen nuu;-)


hallooo!

ingen skola idag heller, mår inte bättre och de kan nog bero på att jag dansade igår iallafall vilket inte var de smartaste :/ jaja jag får iallafall bra saker gjort nu när jag är hemma..har pluggat lite och snart ska jag städa mitt katastrofala rum(!) ikväll blir det mys med baby, hyra film och så<3 imorgon ska jag jobba tror jag sen blir det partyyy.


sjyyk tjej

tjenareeee!
igår kollade jag och min sötis idol, myste och så..var sviiintrött imorse men de va bara att dra till skolan och sitta och kolla på debatt i 2 timmar(!) gick hem efter matten för jag mår skit så blir ingen skola imorgon..men har ändå en del att plugga :( längtar till helgen!


-

Morsning korsning! ;)

Skolan idag var..kaos typ. Inget var bra men nu är de mesta löst. Inte gjort så mycket mer efter skolan, varit ute och så har jag läst svenskaboken, så jävla värdelöst. Nuuu sitter jag iallafall med tandblekning i käften och de kan inte se bra ut alls alltså :-) ...väntar på min lilla sötnos också! Kolla idoool och pluggpluggplugga.


muuusiiic


jobbijobb

jobb idag 12.00-18.00 sen hem och åt kräftor med the familiaa..pappa är och hyr film så blir att kolla på den sen sova tidiiigt ikväll!


värd att se tkr jaaag.


<3

åkte hem till ida vid 3 sen gick vi ut och käka och gick runt och så..sen till conny som var hundvakt och gick ut med en seg(väldigt seg) hund och en hyyyper ;) sen kom fredda och nisse, satt och prata med dom tills daddy kom och hämta mig..gick hem till christy där fler bruuds var sen drog vi på ett jävla röjparty ;) men blev rätt lunch för min del, är hemma nu för nu är det dags att sovaaa, jobb imorgon.. ciaoooo


-

Börja inte tro nån nåt gott
Tvivla jämt på löften du fått

bogaa

sitter här med slingfärg i håret..när jag är klar ska jag till idababe, ska väl ut och käka eller nå vi får se vad dagen bjuder pååå :)




tjejorna<3

vid 6 mötte jag cajsa och elina sen gick vi till hemköp och köpte kött, potatisgratäng och så..sen drog vi till alsinibad och sen till rix, oh så till hemköp igen. sen hem till elina där moa var, började laga mat och jävla grymma vi var på att laga mat, haha. sen kom hanna och mathilda och sen jonas och lorran! kollade lite fotboll, snacka och så..trevliiiigt. nu ska jag sovaaaa :)


tänker på alanya när jag hör den här låten, saknaaaaaaaaaaar

12345

dans igår och nu har vi ännu en gryyym dans! :D sen kom baby, vi myste och sen somnade vi..imorse var det bara ta sig upp till skolan, så tråkigt. Vad händer ikväll? Vi har beslutsångest; fest eller ta de lungt, laga mat och så?!? vilket i-landsproblem vaa... får la se hur vi gör.  


hallååå!

idag har jag bara vart i skolan och efter de gick jag och baby hem hit och hade mys som vanligt..har pluggat lite också, matteprov imorgon och de känns väl sådär..

  
      Jag vill ha DIG ^                och..              DIG!
 


RSS 2.0