Studenfest

I torsdags var det studentfest som gällde! Vi var hos mig innan och sen drog vi till scheele där vi dansa arslet av oss. Runt 1 var jag och Elder vääldigt sugna på donkan så vi sprang dit vi ;) Igår var det inte lika kul att gå upp till skolan, men gick iallafall på en föreläsning kl. 9 sen gick jag hem och sov. Igår var jag i Arboga badhus med Elder och fler, bubblade och solade och somnade GOTT sen. Nu ska vi snart äta och sen blir det väl myspys till en film :) Saknar sommaren, speciellt Thailand och Turkiet med bebo

dvszv

Eeaj hur lägger jag in bilder på blogg.se? :S

fjdslal

Igår tog jag och baby de bara lungt och idag gick vi upp tidigt, gick och kollade lite marknad på stan och sen var vi och käkade, kollade film och så.. Vi kollade på Colombiana, hann inte se klart hela men den verkar helt klart skit bra :-) Åkte hem nu ett tag för att packa lite för ikväll ska vi fira Masiel som fyller 20 imorgon, blev kanske inte så lugn helg som jag trodde ändå! Slänger in några bra låtar..

Friday I'm in love

Ååååh nu var det sådär superduper längesen jag uppdaterade igen.. :-) Är i skolan nu, har matte kvar i 1,5 tim sen tar jag helg! Jahaaa ikväll ska jag nog testa på arbogas bio, En gång i Phuket. Tror den är bra! Och så dans på söndag. Tar en lugn helg så taggar vi om för STUDENTFEST PÅ TORSDAG! Grymt.

RSS 2.0